Băcăuanii încep testele

16 Jul. 2012, 13:16 Pregătiri, amicale
Băcăuanii încep testele

A doua saptamâna de pregatire din intersezon, o noua etapa a verificarilor estivale. FCM Bacau a perfectat primul amical al verii, in care va intâlni o colega din esalonul secund. „Pe 21 iulie jucam cu FC Botosani”, a anuntat presedintele „galben-albastrilor”, Daniel Scânteie. Daca programul sportiv are puncte fixe, in schimb viitorul echipei sta in continuare sub semnul incertitudinilor.

Ultima ofertă

Saptamâna trecuta, finantatorul FCM Bacau, Dumitru Sechelariu, a facut o ultima oferta de cedare a clubului catre autoritatile locale. Termenii vânzarii: 500.000 de euro platibili anul viitor in zece rate. „Este esential de retinut ca echipa va fi cedata fara nicio datorie la stat sau la terti, iar modalitatea de cedare-preluare va fi stabilita de avocati si juristi”, a declarat Dumitru Sechelariu.

În stand-by

Prima reactie a venit de la Consiliul Judetean. „Ne-au comunicat ca nu au resurse financiare pentru a cumpara echipa”, a explicat Daniel Scânteie. De la Consiliul Local nu aparut niciun raspuns. Astfel, viitorul unuia dintre cele mai respectate cluburi din zona Moldovei, cu o traditie de 62 de ani, ramâne in stand-by. In tot acest timp, fotbalistii Bacaului incep astazi a doua saptamâna de pregatire estivala.

Sursa: Deșteptarea

16 Jul. 2012, 13:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă