Băcăuanii au perfectat un amical cu Honved Budapesta

Mihai Andries 14 Jan. 2014, 17:52 Pregătiri, amicale
Băcăuanii au perfectat** un amical cu Honved Budapesta

Sport Club Bacău și-a programat reunirea lotului într-o zi de marți, pentru a evita data de 13 ianuarie. La apelul antrenorului Viorel Tănase au fost prezenți 30 de jucători, printre care două noutăți (Taban, de la FC Botoșani și Căinari, de la Rapid CFR Suceava) și trei juniori (Belecciu, Artenie și Popa). La capitolul plecări figurează, întâmplător sau nu, doi jucători aduși la echipă de Marius Baciu, predecesorul lui Tase, este vorba de Măjer și Medeșan.

În ceea ce-l privește pe George Taban, băcăuan de origine, el este al patrulea mijlocaș defensiv al celor de la SC Bacău. Băcăuanii intenționează să mai facă un transfer, un mijlocaș de bandă, posibil un jucător care a evoluat în tur în Liga I.

Programul de pregătire include două cantonamente, la Slănic Moldova și Băile Felix, în cursul zilei de marți fiind perfectate două jocuri de verificare cu echipe din prima ligă maghiară: Honved Budapesta (5 februarie) și MezÅ‘kövesd Zsóry (12 februarie).

Viorel Tănase a început anul cu o declarație interesantă: „Am început anul 2014 cu gândul de a ne îndeplini obiectivul, calificarea în play-off. Avem opt meciuri din care vrem să scoatem maximum de puncte.”

Articol și foto de Horia ALEXOAE

Mihai Andries 14 Jan. 2014, 17:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă