„Avem un obiectiv de realizat și suntem obligați să ignorăm capriciile vremii”

08 Feb. 2012, 10:02 Pregătiri, amicale

Jucătorii echipei Conpet Cireșu au încheiat sâmbăta trecută cantonamentul de la Lacu Sărat, iar marți s-au reunit la stadionul Chimia pentru primul antrenament al săptămânii în curs.

De la ședința de pregătire au lipsit motivat patru jucători, care nu au putut ajunge din cauza intemperiilor, Popa și Percă de la Făurei, Costel Grozea de la Ianca și portarul gălățean Stelică Stoica.

„Avem un obiectiv de realizat și suntem obligați să ignorăm capriciile vremii. Facem ce putem, mai precis ce ne permite starea terenului, alergări, exerciții fizice și poate un joc-școală pe zăpadă, care va avea un caracter tehnico-tactic cu accent fizic”, a precizat antrenorul Vasile Darie.

Deocamdată nu au apărut noutăți în lot și nici în privința disputării unor partide de verificare. „La capitolul noutăți am putea trece doar revenirea la antrenamente a lui Moldoveanu, care s-a prezentat la pregătiri încă de la mijlocul săptămânii trecute. Cât privește partidele de verificare, și aici situația nu este una clară. Trebuia să jucăm miercuri la Brăila cu FC Panciu, însă jocul s-a anulat, acum așteptăm să se facă vremea bună ca să încercăm să găsim o parteneră de joc. Sper din tot sufletul ca până la sfârșitul acestei săptămâni să disputăm un amical. Timpul ne presează, se apropie startul returului și noi trebuie să fim pregătiți, trebuie să avem un parcurs care să ne asigure menținerea în Liga a III-a”, a mai spus Darie.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

08 Feb. 2012, 10:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă