„Avem probleme cu banii la Unirea Alba Iulia!”

29 Jan. 2012, 13:01 Pregătiri, amicale

Tehnicianul Unirii Alba Iulia, Stelian Gherman acuză mari probleme financiare la echipa pe care o pregătește, însă afirmă că oamenii din conducere au promis că le vor rezolva în cel mai scurt timp.

Gherman a spus că Unirea a pierdut 14 zile din pregătire, însă el speră să poată recupera și să termine cu bine sezonul.

„Situația e destul de delicată, pentru că sunt probleme în partea financiară. Jucătorii s-au prezentat la zi și sunt pregătiți pentru retur, dar sperăm să se rezolve problemele și să avem niște pregătiri bune pentru partea a doua a campionatului. Sunt ceva restanțe pe două luni, banii proveniți din prime. Conducerea încearcă să clarifice problemele, pentru că echipa nu e a noastră, ci a orașului și a județului. Oamenii încearcă și avem promisiuni că s-ar putea rezolva pe săptămâna viitoare. Jucătorii au înțeles situația și îi înțelegem și noi Timpul e destul de scurt, iar noi suntem în urmă cu pregătirea, cu 14 zile. Sperăm să ne prindă în formă și să ducem la bun sfârșit acest campionat”, a declarat Stelian Gherman, în emisiunea „Fotbal la matineu”, realizată de Horațiu Sima.

„Toată lumea are probleme. S-a discutat cu jucătorii foarte direct: dacă sunt oferte pentru ei, pot pleca fără probleme. Dacă nu, atunci încercăm să ducem returul. Oamenii de aici ne-au promis că se vor rezolva problemele”, a adăugat tehnicianul.

„Acest club a scos pe piață jucători pentru Liga I și pentru loturile naționale. Avem și acum trei jucători la loturile naționale și ar fi păcat să nu se poată pregăti, din lipsa banilor. Sperăm să mai scoatem vreo patru jucători, pentru că din asta trăiesc echipele mici, care ar trebui să se concentreze pe centrele de copii și juniori”, a încheiat Stelian Gherman.

sursa: Sport Total FM

29 Jan. 2012, 13:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă