Au schimbat hotelul, păstrează terenul

Au schimbat hotelul,** păstrează terenul

Fortuna Poiana Câmpina a început, de ieri, al doilea cantonament centralizat, de la ora 15.00 elevii lui Florin Stăncioiu efectuând primul antrenament pe terenul sintetic de la Complexul Olimpic Izvorani. Mâine, prahovenii vor disputa și primul amical, meci în care adversara echipei din seria a VI-a va fi colega de eșalon Metaloglobus București.

Față de primul stagiu de pregătire, desfășurat la Izvorani, de această dată, cazarea echipei finanțate de Radu Călin nu se va mai face la baza olimpică, ci la Hotelul „Mirage” din Snagov, aflat la câțiva kilometri. Asta pentru că la Izvorani a fost cazată întreaga delegație a țării nostre care participă la Soci, în Rusia, la Jocurile Olimpice de Iarnă. Antrenamentele însă vor rămâne pe terenul de la Izvorani, printre adversarele din acest al doilea stagiu apărând și Gloria Bistrița, care va veni și ea la „Mirage”.

Play-off-ul „acasă”

Oficialii Fortunei vor decide în perioada imediat următoare cu privire la locul unde vor juca primele meciuri oficiale de pe teren propriu din 2014. Dacă startul oficial din 2014 nu se va amâna, echipa pregătită de Florin Stăncioiu va disputa primul joc pe teren propriu pe 28 februarie, cu Avântul Reghin. Cum la stadionul din Poiana Câmpina sunt în desfășurare lucrări de modernizare, Fortuna va reveni la Brazi, pe stadionul „Chimia”, pentru antrenamente și, foarte probabil, pe arena „Astra” pentru jocurile oficiale, care însă se vor disputa doar la ora etapei, nu în nocturnă, ca sezonul trecut.

„Lucrările la stadionul din Poiana Câmpina sunt în grafic, în ciuda vremii din ultima perioadă. Sperăm ca pe 18 aprilie, când începe play-off-ul, să inaugurăm noua suprafață” – spune președintele Virgil Munteanu

Articol scris de Marian DIMA

Pe aceeași temă