Au făcut scor cu Călărașiul

26 Feb. 2012, 11:20 Pregătiri, amicale

Pe un teren care a semănat mai degrabă cu o orezărie, pe terenul 2 al stadionului „Chimia” din stațiunea Lacu Sărat, a avut loc sâmbătă dimineață o nouă partidă amicală a CF-ului Brăila. De această dată, adversara echipei antrenate de Ion Viorel a fost divizionara a treia Dunărea Călărași, în fața căreia brăilenii s-au impus cu un categoric 4-0 (1-0). Cele patru goluri au fost marcate de Ndigwe (două) și Nicoliță, (a mai fost și un autogol), însă CF Brăila a întâlnit un adversar destul de „redutabil care ne-a pus multe probleme”– (conform afirmațiilor facute de Ion Viorel). Pentru brăileni au mai ratat ocazia de a marca Câmpeanu, Pălimaru, Otvoș (în prima repriză), Nicoliță, Pușcașu, Ion Gabriel sau Moise (în repriza a doua).

După joc, tehnicianul CF-ului Brăila declara: „În opinia mea suntem o echipă polivalentă: am început mai întâi să schiem, în cantonamentul de la Sărata Monteoru! Am practicat apoi patinajul artistic în cele câteva partide amicale jucate la Brăila, până acum, iar la meciul cu Dunărea Călărași am jucat polo! Cu toate acestea, am remarcat atitudinea băieților pe un teren care semăna mai degrabă cu o orezărie, dar cel mai mult mi-a plăcut atitudinea echipei călărășene care a fost de departe cel mai bun adversar cu care am jucat până acum. Pentru săptămâna viitoare încercăm să efectuăm un scurt cantonament la Mogoșoaia, acolo unde dorim să jucăm și câteva partide pe terenuri mai uscate, una dintre ele putând fi un meci cu Sportul Studențesc. Dar ce va fi vom mai vedea!”– a precizat Ion Viorel.

În meciul cu Dunărea Călărași, antrenorul Ion Viorel a folosit următorii jucători: Bucuroiu – Nicoliță, Dăniță, Călin, Boboc – Ion Gabriel, Voicu, Otvoș – Prodan, Pălimaru, Câmpeanu. În repriza secundă au mai jucat Ivan, Dumitru, Pânzaru, Pușcașu, Moise, Ndigwe

Articol scris de Valentin CONSTANTINESCU

26 Feb. 2012, 11:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă