Atletic Bradu și-a reluat pregătirea cu 18 jucători și un antrenor nou

Marius ANGHEL 21 Jan. 2015, 17:31 Pregătiri, amicale
Atletic Bradu și-a reluat pregătirea** cu 18 jucători și un antrenor nou

Și a doua echipă argeșeană din Liga a III-a, Atletic Bradu, și-a reluat pregătirea la începutul acestei săptămâni, alb-verzii revenind din vacanță după o pauză de mai bine de o lună.

Primul antrenament pe 2015 a fost făcut la terenul sintetic din Bradu, iar la reunire au fost prezenți 18 jucători din cei care au făcut parte din lot în turul campionatului. Cu această ocazie, a fost prezentat și noul antrenor principal al echipei, Marius Priseceanu, acesta având ca misi­une redresarea situației echipei, argeșenii fiind în momentul de față pe locul 12 al clasamentului.

Lotul echipei va fi completat în această iarnă cu mai mulți juniori, majoritatea urmând a fi luați de la Sporting Pitești. Deja un prim contact al băncii tehnice cu a­cești jucători a fost făcut la sfârșitul săptămânii trecute, când pe terenul sintetic de la Bradu a avut loc un joc-școală între fotbaliștii centrului de fotbal, iar testul a fost urmărit de Priseceanu.

În plus, joi, va avea loc și un meci amical între Atletic Bradu și Sporting Pitești, ocazie cu care juniorii vor fi urmăriți din nou. La acest meci, antrenorii lui Atletic Bradu vor a­vea la dispoziție și câțiva jucători în probe, veniți de la alte e­chipe.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 21 Jan. 2015, 17:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă