ASU Politehnica a optat pentru varianta unui cantonament pe plan local. Bogdan Andone vrea opt amicale și are deja fixați cinci adversari

Marius ANGHEL 04 Jan. 2018, 10:37 Pregătiri, amicale
ASU Politehnica a optat pentru varianta unui cantonament pe plan local.** Bogdan Andone vrea opt amicale și are deja fixați cinci adversari

ASU Politehnica și-a anunțat programul de pregătire, unul care ar urma să conțină opt meciuri de verificare. Elevii lui Bogdan Andone vor face de data aceasta un cantonament pe plan local, dacă în alți ani au optat pentru locații montane sau din Ungaria. În ceea ce privește amicalele, deocamdată cinci sunt stabilite sub aspectul adversarilor, nu și al locațiilor de desfășurare.

Echipa alb-violetă se va reuni în data de 15 ianuarie, iar pe 20 va și desfășura primul amical, cu locul 7 din Liga a 4-a Timiș, Cocoșul Orțișoara. Apoi, pe 27, va fi un meci cu locul 5 din Seria a 4-a a Ligii a 3-a, Național Sebiș. Ulterior, din 29 ianuarie până pe 9 februarie, echipa va fi în regim de cantonament la Timișoara, la Casa Oamenilor de Știință, hotel deținut de Universitatea Politehnica din Timișoara. În această perioadă vor juca la Timișoara sigur două meciuri. Pe 31 ianuarie cu ACS Ghiroda, locul 9 în seria vestică din Liga a 3-a, iar pe 3 februarie cu CSM Școlar Reșița, locul 4 în aceeași serie.

Deocamdată, fără niciun adversar din Liga a 2-a

Alb-violeții vor să dispute partidele din perioada cantonamentului toate la Timișoara. Andone mai vrea meciuri în 6, 8 și 9 februarie, dar, deocamdată, nu s-au găsit echipe disponibile. Ultimul meci de verificare va fi pe 17 februarie, cu locul 3 din seria vestică din Liga a 3-a, CSM Lugoj.

În campionat, ASU Poli primește vizita Chindiei Târgoviște, locul 3, în etapa din jurul datei de 24 februarie.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 04 Jan. 2018, 10:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă