Artimon nu vrea să se despartă de Artean! „Gugulanii” au avut cinci jucători noi la reunire

Mihai Andries 13 Jan. 2014, 19:48 Pregătiri, amicale
Artimon nu vrea să se despartă de Artean!

FC Caransebeș s-a reunit azi în vederea abordării sezonului de primăvară din postura de lider în C4. Alin Artimon îl are sub comandă și pe Andrei Artean, jucător împrumutat de ACS Poli pe un an de zile la Caransebeș și dorit de Metalul Reșița în schimbul lui Marius Staicu. „Gugulanii” ar putea împiedica transferul acestuia la Timișoara, deoarece tehnicianul lor nu e de acord să se despartă de mijlocaș.

Andrei Artean a fost cedat de timișoreni la Caransebeș pe un an de zile în vara trecută, fără nicio altă clauză. Astfel că gugulanii îl pot păstra pe jucător încă șase luni pe jucătorul în vârstă de 20 de ani. „Decizia finală va aparține conducerii FC Caransebeș. Dar din punct de vedere al antrenorului el trebuie să rămână pe loc. La fel ca Dubei și alți jucători. E nevoie de toți pentru a promova”, a declarat Artimon pentru SPORT9.ro. Acesta a adăugat că mijlocașul său a fost observat inclusiv de cluburi din Liga I, dar nu e de acord cu plecarea sa.

Cinci transferuri perfectate!

FC Caransebeș a avut la prima mișcare din noul an și cinci jucători cu care a bătut deja palma. Pe lângă portarul Darius Haidău (ex-Gloria Reșița) și mijlocașul Dragoș Săulescu (ex-Muncitorul), au fost înregimentați: Cristi Poiană (ex-Severin), Cristian Fara (ex-Sebiș) și Cr. Ionescu (ex-CSM Rm. Vâlcea). Artimon mai așteaptă în această iarnă maximum două întăriri pentru îndeplinirea obiectivului, accederea în Liga a II-a. Primul amical pentru Caransebeș va avea loc pe 1 februarie, cu o echipă de ligă inferioară la ieșirea din cantonamentul local (23.01-02.01). Mai mult ca sigur echipa nu va pleca în altă locație pentru pregătirea din intersezon.
 

Sursa: Sport9

Mihai Andries 13 Jan. 2014, 19:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă