Argeșul a remizat cu Oltul

19 Feb. 2012, 13:14 Pregătiri, amicale
Sâmbătă dimineața s-a desfășurat pe terenul sintetic de lângă stadionul ‘,Nicolae Dobrin”, confruntarea amicală dintre FC Argeș și FC Olt. Cele două adversare sunt și colege de serie în Liga a II-a la fotbal. Partida dintre cele două echipe a fost una foarte echilibrată, dar până la urmă din încrâncenarea jucătorilor nu a ieșit niciun gol și meciul s-a terminat la egalitate, scor 0 – 0.
Elevii lui Viorel Dumitrescu abordau acest meci amical după înfrângerea de la Bradu cu scorul de 4 – 2 și au pornit deciși să obțină o victorie importantă. Alb-violeții au început foarte bine jocul, iar Ion Marius a irosit primele ocazii de a marca. Oaspeții au irosit prima lor ocazie de gol în minutul 10, atunci când Melcea a trimis un șut din interiorul careului, dar Fundulea a fost la post și a respins. Alin Popa a irosit o nouă oportunitate pentru gazde, dar șutul acestuia din interiorul careului a fost blocat de fundașul advers, Irimescu. Stănescu a avut și el o incursiune periculoasă spre careul advers, după care Dragalina a șutat periculos pentru poarta lui Fundulea. Ultima oportunitate importantă de a marca în timpul primei reprize a fost irosită de Briceag, acesta trimițând o lovitură de cap spre poarta adversă ca urmare a unei lovituri libere executate de Bazzi, dar mingea a trecut pe lângă poarta adversă.
Repriza secundă a fost una la fel de echilibrată, iar în multe momente jocul a părut a fi unul oficial, din punct de vedere al dăruirii jucătorilor celor două formații. Oaspeții au irosit prima ocazie de gol a actului secund, atunci când Lengyel a trimis cu capul pe lângă poartă din interiorul careului. Preda și Hallmen au avut și ei alte două ocazii bune de a marca, după care a venit rândul lui Ivănică să treacă de două ori pe lângă deschiderea scorului. Partida s-a terminat la egalitate, dar înainte de fluierul final al meciului, oaspeții au rămas în 10 după cartonașul roșu primit de Burcea în minutul 89. Următorul meci amical pentru FC Argeș va avea loc miercuri, atunci când alb-violeții vor juca pe teren propriu împotriva celor de la Dinamo II.
Repriza I
FC Argeș: Fundulea, Răuță, Walace, Botea, Briceag, Popa, Cârstoiu, Bazzi, Manole, Stănescu, Marius Ion
FC Olt: Bordea, Bogdanovici, Irimescu, Crușoveanu, Bancu, Chiriță, Corneanu, Polgar, Melcea, David, Dragalina
Repriza II:
FC Argeș: Rusandu, Wallace (Lisandru 77), Ionescu, Tudor, Briceag, Cârstoiu, Bazzi (Negoiță 80), Nicolae, Alin Popa, Ion Marius (Ivănică 51), Stănescu (Beuran 70)
FC Olt : Bugiu, Cocorăscu, Preda, Lengyel, Giurcă, Pavel, Neacșu, Huțanu, Vâlcică, Burcea, Hallmen
Articol de Andrei ZEVEDEI (Sport Argeș)
19 Feb. 2012, 13:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă