Aproape tot lotul lui ACS Poli a efectuat vizita medicală. Scutaru, pe picior de plecare

Aproape tot lotul lui ACS Poli a efectuat vizita medicală.** Scutaru, pe picior de plecare

Fotbaliștii pregătiți de Dan Alexa s-au prezentat în corpore la vizita medicală programată în această dimineață. Deși mulți dintre ei nu știu dacă vor continua cu ACS Poli, nici cei cu semnul întrebării nu au sărit testările și își vor lămuri situația în zilele următoare. De la Policlinica pentru Sportivi din Timișoara nu au lipsit nici noii veniți, Milan Stavric și Carlos Eduardo, care urmează să semneze cu clubul.

O parte din jucători s-au trezit foarte devreme pentru a ajunge la vizita medicală clasică. La Policlinică fotbaliștii s-au intersectat și cu handbaliștii de la CH Politehnica. Subiectul principal de discuții de pe holuri a fost partida-șoc de la Cupa Mondială dintre Germania și Brazilia, scor 7-1. Cel care a avut cel mai mult de suferit de pe urma jocului de aseară a fost mijlocașul Carlos Eduardo, brazilianul care a evoluat la Braga B fiind echipat în culorile țării sale.

Singura absență notabilă a fost cea a lui Cristi Bărbuț, timișoreanul fiind ușor accidentat. Nu a venit nici Staicu, ultimul plecat, în schimb s-au prezentat și ultimii jucători care au ratat reunirea: Kneeshaw și Ahmetovic.

Urmează să plece și Scutaru

Pe lângă Alin Șeroni, care are o ofertă dintr-un campionat estic, ACS Poli se va despărți probabil și de Cristian Scutaru după înregimentarea lui Gabriel Cânu. Acesta din urmă nu a fost dimineața la vizită fiind încă în negocieri cu timișorenii.

Cel mai probabil Cânu și Bocșan sau Todorov vor forma axul central al defensivei în B. Clubul trebuie de asemenea să trieze jucătorii fără pașaport UE, în condițiile în care în B numărul acestora e redus la trei.

VEZI pe Sport9 o GALERIE FOTO de la vizita medicală

Pe aceeași temă