Apostol și Codreanu se pregătesc alături de jucători

17 Jul. 2009, 13:35 Pregătiri, amicale
Apostol și Codreanu** se pregătesc alături de jucători

Tehnicianul Ștefan Apostol a declarat că împreună cu secundul Cornel Codreanu se vor pregăti cot la cot cu jucătorii aflați la Câmpulung Moldovenesc. Apostol a spus că nu le va face niciun fel de concesii elevilor săi și a afirmat că cine nu se va putea pregăti va părăsi lotul.
 

 

"Nu se poate pune problema ca jucătorii să nu poată să alerge. Cine nu va putea alerga se va elimina singur, nu voi avea ce-i face. Vă asigur însă că nu se va întâmpla acest lucru și că până și Ghiceanu va putea alerga", a afirmat tehnicianul. Acesta a dezvăluit și cum îi va motiva pe elevii săi: "Dacă văd că nu mai pot le spun imediat: cum voi la nici 20 de ani nu puteți alerga și eu la 35 de ani pot?".
 

 

În cantonament fotbaliștii vor avea zilnic câte două antrenamente, iar ședința de pregătire de dimineață va fi pur fizică. Oficialii botoșăneni au recunoscut că i-au cerut expres lui Apostol să se pregătească la fel ca ceilalți fotbaliști din lot. "El a spus că nu va mai fi un jucător de bază, însă i-am spus să se pregătească și să se gândească bine pentru că dacă jocul nu va merge, va fi în interesul său să intre", a afirmat Cornel Șfaițer.
 

 

Sursă: sport.botosani.ro
 

17 Jul. 2009, 13:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă