Antrenamente organizate la Rapid. Modul inventiv în care Dan Alexa își urmărește jucătorii pregătindu-se acasă. Președintele Ovidiu Burcă supervizează și el

Marius ANGHEL 23 Mar. 2020, 16:53 Pregătiri, amicale

În această situație de criză în care se află inclusiv România, din cauza pandemiei de coronavirus, situație care a dus la suspendarea competițiilor sportive, Rapid a găsit o soluție pentru a-și urmări concomitent jucătorii la antrenamentele pe care le efectuează acasă.

Sub supravegherea directorului tehnic Dan Alexa, a antrenorului secund Ștefan Grigorie, cât și a președintelui Ovidiu Burcă, jucătorii echipei giuleștene s-au antrenat luni dimineață, fiecare la el acasă, după indicațiile transmise în direct de un alt membru al staffului tehnic, noul preparator fizic Iulian Ichim.

Totul a fost posibil datorită unei aplicații video la care s-au conectat simultan cu toții.

Virgil Drăghia, Facundo Mallo, Tano Bonnin, Alin Cârstocea, Ionuț Voicu, Marian Drăghiceanu, Saifeddine Alami, Cătălin Hlistei, Rareș Lazăr, Robert Băjan, Alexandru Dulca, Valentin Alexandru, Bogdan Manole și Ștefan Pănoiu sunt printre jucătorii care s-au antrenat ascultând indicații online.

„Rapid a reluat antrenamentele în mod organizat, sub supravegherea atentă a lui Dan Alexa și Ștefan Grigorie.
Prin intermediul unei aplicații video, toți jucătorii s-au conectat simultan și au executat, de acasă, exercițiile conduse de preparatorul fizic Iulian Ichim.
Rapid ar fi trebuit să joace împotriva Viitorului Pandurii, pe 15 martie, însă toate competițiile fotbalistice au fost amânate cel puțin până pe data de 31 martie, din cauza pandemiei de Coronavirus”
, a anunțat Rapid. Competițiile fotbalistice sunt amânate cel puțin până la 16 mai, nu până la 31 martie.

Preparatorul fizic al Rapidului, Iulian Ichim, a făcut un program săptămânal de exerciții, pentru acasă, ca jucătorii să se mențină în formă până la reluarea antrenamentelor în grup:

CITEȘTE și:

Labeau a fost eroul meciului virtual dintre Rapid și Argeș. Francezul, „înțepat” de un coechipier din viața reală: „Să înscrie mai mult și să ne ajute în lupta adevărată”

EXCLUSIV | Reacție oficială din cadrul „Grupului de Lucru” al FRF în privința reluării competițiilor fotbalistice. Singura variantă luată în acest moment în calcul

Probleme în plus pentru Alexa la Rapid. Directorul tehnic nu s-a ferit să vorbească despre dificultățile pe care le are cu jucătorii: „Discut cu ei, încerc să țin legătura cu toți”

Marius ANGHEL 23 Mar. 2020, 16:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă