Rapid continuă să facă schimbări în stafful tehnic. După Daniel Pancu, giuleștenii au renunțat și la preparatorul fizic spaniol, dar au anunțat și înlocuitorul său

Rapid a anunțat, marți, că a încetat colaborarea cu preparatorul fizic din mandatul lui Daniel Pancu, spaniolul Daniel de Castro Reyes. Giuleștenii l-au anunțat și pe „noul angajat” de pe poziția lăsată liberă, Iulian Ichim. Acesta din urmă a fost, anul trecut, preparatorul echipei Rapid U19.

Gracias, Dani!
Daniel de Castro Reyes nu va mai continua colaborarea cu Rapid, urmând ca Iulian Ichim să preia atribuțiile preparatorului fizic spaniol.
În sezonul trecut, Iulian Ichim a fost preparator fizic la formația U19, iar în turul sezonului s-a ocupat de refacerea/recuperarea jucătorilor de la echipa mare„, se precizează în postarea Rapidului de pe Facebook.

Costel Ilie nu lipsește din stafful lui Alexa

Astfel, Iulian Ichim se va alătura staffului lui Dan Alexa, care luni a anunțat și numele celui de-al doilea antrenor secund. În afara lui Ștefan Grigorie, Alexa l-a mai luat pe poziția de asistent și pe Constantin Ilie, un fost jucător cu peste 300 de meciuri la profesioniști. S-a făcut remarcat în orașul natal, la Ceahlăul Piatra Neamț, și vine în Giulești pentru a-l ajuta pe Alexa să îndeplinească obiectivul, promovarea în Liga 1. 

De altfel, Ilie a făcut parte din stafful lui Dan Alexa la toate echipele unde a fost antrenorul timișorean în ultimii ani.

Rapid are de recuperat doar două puncte pentru a ajunge pe poziția secundă în Liga 2. Se clasează pe locul 6, cu 37 de puncte. Locul al doilea este ocupat de CS Mioveni, care e la egalitate cu Turris Oltul, aflată pe 3.

De la locul 2 până la locul 7, echipele sunt despărțite de cel mult două puncte, astfel că schimbări în clasament se pot face ușor. Între aceste poziții se află CS Mioveni, Turris Oltul Turnu Măgurele (ambele cu câte 39 de puncte), Campionii FC Argeș, Petrolul Ploiești (ambele cu câte 38 de puncte), Rapid și Metaloglobus București (ambele cu câte 37 de puncte).

 

Articol scris de Răzvan STÎNGĂ‚

Foto: FC Rapid 1923

Pe aceeași temă