Antrenamente grele pentru jucătorii lui FC Argeș

02 Feb. 2012, 13:53 Pregătiri, amicale
Antrenamente grele** pentru jucătorii lui FC Argeș

Antrenamentele echipei FC Argeș sunt unele extrem de solicitante pentru că jucătorii piteștenilor trebuie să îndure niște condiții destul de dificile. Vremea le-a dat peste cap toate planurile, lucru recunoscut și de către antrenorul piteștenilor, Viorel Dumitrescu, cel care spune că speră ca vremea să se schimbe mai repede pentru a putea lucra și la aspectele tehnico-tactice. De faptul că antrenamentele sunt extrem de solicitante s-a plâns și jucătorul Monel Cârstoiu.

„Antrenamentele sunt extrem de grele și de solicitante, dar nu avem de ales. Trebuie să ne pregătim cât mai bine și să îndurăm și acest frig pentru că vor urma niște meciuri foarte grele în campionat. Antrenorul ne-a explicat de mai multe ori că trebuie să fim foarte bine pregătiți din punct de vedere fizic, dacă vrem să trecem cu bine peste meciurile din campionat pentru că nu vor urma meciuri deloc ușoare. Să sperăm că vremea va fi mai bună pentru că ne este foarte greu și nouă.”.

Flavius Croitoru a scăpat de frigul din țară

În timp ce întreg lotul de jucători ai echipei FC Argeș se pregătește în țară, la niște temperaturi ce ajung în mod constant la -20 de grade, portarul piteștenilor, Flavius Croitoru, a scăpat pe moment de aceste griji și se pregătește în Antalya cu lotul național under 20, acolo unde tmperatura este de 10 sau 15 grade. Colegii chiar îl invidiază pe colegul lor de echipă și chiar au glumit că abia îl așteaptă și pe el să vină în țară pentru a simți temperaturile deloc primitoare de la noi din țară. Chiar și antrenorul Viorel Dumitrescu a precizat că este puțin invidios pe norocul jucătorului său, dar redevenind serios, a punctat că îl felicită pentru jocurile foarte bune făcute la echipa națională.

S-ar bucura dacă s-ar realiza transferul argentinianului

FC Argeș are șansa de a realiza un nou transfer în această iarnă și anume revenirea la echipă a argentinianului Elias Bazzi jucător ce a mai îmbrăcat în trecut tricoul alb-violeților. Antrenorul echipei din Trivale, Viorel Dumitrescu, spune că sunt șanse să se realizeze acest transfer și că o eventuală sosire a lui Bazzi la FC Argeș ar fi o foarte mare lovitură pentru echipa sa.

„Am realizat până acum două transferuri în această iarnă, iar acum încercăm să aducem și al treilea jucător. Avem șanse importante să îl păstrăm la echipă pe Bazzi. Acesta se pregătește cu noi și a spus că dacă nu își va găsi o înțelegere în zilele acestea, va rămâne la noi. Ar fi o foarte mare bucurie pentru noi, fiindcă Bazzi ar fi un jucător foarte util echipei noastre, plus că are o experiență care stă mărturie în acest sens. Să nu uităm că acest jucător este unul polivalent și a demonstrat în trecut la FC Argeș că este un fotbalist mai mult decât util”, a declarat antrenorul echipei FC Argeș.

Sursa: Ziarul Top

02 Feb. 2012, 13:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă