Antrenament pe ceață, la -10 grade Celsius!

Marius ANGHEL 26 Jan. 2017, 16:37 Pregătiri, amicale

Vremea potrivnică nu a fost un impediment, ieri dimineață, pentru jucătorii de la CS Mio­veni ca să efectueze antrenamentul pro­gra­mat la Cheile Gră­diștei. În cunoscuta stațiune, temperatu­rile nu au sărit, ieri, de -10 grade, iar până în prânz, a fost ceață densă, anunțându-se și ninsoare.

Asta nu i-a împiedicat pe fotbaliști să iasă la antrenament pe terenul sintetic, ședința de pregătire durând aproape 90 de minute. A fost un antrenament fizic de acumulări, ce a constat în alergări, pe grupe și în serii. Cele mai așteptate momente însă ale acestui antrenament au fost încă cele de pauză, atunci când fotbaliștii au putut savura câte un ceai fierbinte pentru a se mai încălzi un pic. Frigul pătrunzător i-a determinat pe mulți fotbaliști să poarte căciuli sau gulere gen fular.

Cei care nu au avut aceste accesorii la finalul antrenamentului au avut părul plin de chiciură. Dușul fierbinte de la camere de după antrenament i-a dezamorțit de tot pe jucători, nimeni neavând probleme de sănătate. Marți, în a doua zi de cantonament la Cheile Grădiștei, jucătorii au avut programate două ședințe de pregătire. Prima, de dimineață, la terenul sintetic, s-a desfășurat pe soare, iar cea de-a doua, după-amiaza, a avut loc la sala de sport. A fost tot un antrenament fizic, de exerciții pe la mai multe aparate, jucătorii fiind nevoiți să facă tot felul de exerciții. Cantonamentul continuă astăzi cu ziua a patra!

Articol scris de Silviu MIHAI (Curierul zilei)
Foto: FB CS Mioveni

Marius ANGHEL 26 Jan. 2017, 16:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă