Antrenament la -20 de grade

27 Jan. 2012, 13:10 Pregătiri, amicale
Antrenament la** -20 de grade

În ciuda gerului pătrunzător, fotbaliștii de la CSM 2007 Focșani nu au fost menajați de antrenori și s-au antrenat pe dealurile de la Gheorghieni. Aflați în cantonament în stațiunea harghiteană, fotbaliștii echipei CSM 2007 Focșani s-au confruntat cu temperaturi extrem de scăzute.

La primul antrenament de ieri, desfășurat la ora 7.30, lotul echipei de pe Milcov a fost nevoit să înfrunte și temperaturi de -20 de grade, jucătorii efectuând antrenamentul prin zăpada care acoperă dealurile din stațiune.

Antrenorii Adrian Toma și Aurel Pastia i-au supravegheat atent pe fotbaliști pentru a nu „trișa” la alergări. „În fiecare dimineață lucrăm pe partea fizică, în timp ce al doilea și al treilea antrenament al zilei este împărțit între sala de forță și recuperare. Vreau să fim puși la punct cu pregătirea fizică”, ne-a declarat antrenorul secund, Aurel Pastia.

„Ne vom baza pe jucătorii tineri deoarece suntem printre puținele echipe din serie care nu au transferat niciun jucător și nu avem alte gânduri. Ca antrenor, aș dori să scăpăm de locurile retrogradabile. Prin muncă și dăruire, ne dorim să ne îndeplinim ceea ce ne-am propus”, a declarat antrenorul principal, Adrian Toma.

Acesta a precizat că formația la care activează ca jucător și-a fixat ca obiectiv menținerea în campionat în condițiile în care nu au fost aduși jucători noi și structura echipei este formată din jucătorii tineri, formați în propria pepinieră.

Ieri s-au trezit la ora 7.00!

Fotbaliștii CSM-ului s-au trezit ieri cu noaptea în cap în cantonamentul de la Gheorghieni, primul antrenament fiind programat la ora 7.30. Timp de jumătate de oră, jucătorii au efectuat exerciții de înviorare și au fost „alergați” prin trasee descoperite de „secundul” Aurel Pastia, el fiind și cel care îi supervizează la alergări pe jucătorii echipei-fanion. Astăzi, fotbaliștii au programate trei ședințe de pregătire.
Dimineața se va lucra pe partea fizică, în timp ce al doilea și al treilea antrenament al zilei sunt împărțite între sala de forță și recuperare.

24 de jucători pentru retur

Tehnicienii grupării de pe Milcov au definitivat și lotul de jucători pe care se bazează pe returul ligii a treia. Acesta este format din 24 de fotbaliști, care vor avea de îndeplinit un obiectiv, salvarea de la retrogradare. Lotul CSM-ului 2007 este format din: Valentin Borș și George Trifan (portari), Florin Stanciu, Eugen Ștefan, Valentin Toader, Andrei Ciornei, Ionuț Tîlvăr, Lucian Nistoroiu, Viorel Crăciun (fundași), Liviu Lida, Sorin Săpunaru, Alin Șonțu, Sorin Mîndrescu, Liviu Dumitriu, Marius Suvac, Victor Negoiță, Adrian Toma și Octavian Bucătaru (milocași), Liviu Tîrcă, Vlad Negoiță, Cosmin Milea, Marian Bratu, Alexandru Pasăre (atacanți). Noutățile din cadrul echipei sunt Bucătaru (venit de la FC Panciu), Bratu și Pasăre (de la echipele de juniori republicani).

Programul meciurilor de verificare
– pe 31 ianuarie, cu CSM Rm. Sărat (în deplasare),
– pe 3 februarie cu Dinamo II București (liga a doua), pe Stadionul Milcovul din Focșani,
– pe 11 februarie cu Avîntul Jariștea (Superliga Vrancei),
– pe 15 februarie cu Gloria Buzău (liga a doua).

articol scris de George Dumitru

27 Jan. 2012, 13:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă