Amicalul cu Corona a picat! Vremea îi dă bătăi de cap lui Lăcătuș

Marius ANGHEL 23 Jan. 2014, 14:43 Pregătiri, amicale
Amicalul cu Corona a picat!** Vremea îi dă bătăi de cap lui Lăcătuș

Plecați încă de duminică într-un stagiu de pregătire la Cheile Grădiștei, jucătorii echipei CSMS Iași ar fi trebuit ca mâine să dispute primul amical din această perioadă de acumulare. Adversarul moldovenilor ar fi fost Corona Brașov, însă din cauza ploilor căzute în Brașov în ultimele zile, cei doi antrenori ale echipelor ce urmau să se dueleze au decis să anuleze confruntarea.

„Am discutat și cu Marius Lăcătuș și am decis împreună că este mai bine să nu mai jucăm. Riscul de accidentări este foarte mare în aceste condiții”, a spus Jerry Gane, antrenorul Coronei, motivul anulării amicalului.

Rămași fără adversar pentru mâine, Marius Lăcătuș va rata o bună oportunitate pentru a-i urmări la lucru pe jucătorii aflați în probe, croatul Radina și albanezul Hoxha, dar și pe cei nou-veniți. Totuși, în afara amicalului cu prim-divizionara, ieșenii își mai stabiliseră un test și pentru miercurea viitoare contra colegei de eșalon CS Mioveni.

Stagiul de la Cheile Grădiștei se va încheia pe 31 ianuarie, iar pe 3 februarie se va pleca la Albena, în Bulgaria, pentru un turneu de pregătire.

Marius ANGHEL 23 Jan. 2014, 14:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă