Amicale cu Chindia, Petrolul și Metaloglobus pentru FC Argeș! Piteștenii și-au stabilit programul de pregătire

Marius ANGHEL 04 Jan. 2018, 15:10 Pregătiri, amicale
Amicale cu Chindia, Petrolul și Metaloglobus pentru FC Argeș!** Piteștenii și-au stabilit programul de pregătire

Fotbaliștii de la FC Argeș mai au doar câteva zile de vacanță până la reluarea pregătirii pentru partea secundă a sezonului Ligii 2. Alb-violeții se vor reuni pe 11 ianuarie, la ora 10:00, la stadionul „Nicolae Dobrin” după care vor merge la Craiova pentru a efectua vizita medicală. Primul antrenament propriu zis va fi efectuat pe 12 ianurie pe unul din terenurile bazei sportive din Trivale.

După o perioadă de reacomodare la efort, piteștenii își vor intensifica antrenamentele și vor intra în cantonament.

Cantonament la Ștefănești

Stafful tehnic a stabilit și meciurile amicale pe care echipa le va juca în perioada precompetițională. Conducătorii clubului au stabilit șapte partide de verificare, cinci adversari fiind deja stabiliți. Pentru celelalte două meciuri, oficialii argeșeni caută parteneri de întrecere. FC Argeș va începe seria meciurilor de verificare cu echipe mai slab cotate, urmând ca, odată cu trecerea timpului, să întâlnească formații de liga a treia și a doua.

Oficialii clubului au stabilit și un cantonament. Acesta se va face pe plan local, la hotelul IATSA de la Ștefănești, în perioada 23 ianuarie – 2 februarie.

Printre cei mai puternici adversari pe care FC Argeș îi va întâlni în această iarnă se numără Chindia Târgoviște, Metaloglobus București și Petrolul Ploiești, liderul seriei a treia a Ligii a 3-a. Dintre cele șapte amicale, patru vor fi la Pitești, iar cel puțin două, în deplasare, având în vedere că primul meci oficial din 2018 se va disputa pe 24 februarie, atunci când FC Argeș va întâlni în deplasare pe Știința Miroslava.

Primul test de verificare al piteștenilor va avea loc la două săptămâni de la reluarea antrenamentelor, iar ultimul cu o săptămână înainte de începerea părții secunde a campionatului. Orele de disputare a celor șapte partide de verificare vor fi stabilite în funcție de condițiile meteo și de starea terenurilor.

Programul echipei FC Argeș:

11 ianuarie – reunirea lotului și vizita medicală
25 ianuarie – FC Argeș – Unirea Bascov
1 februarie – FC Argeș – CS Mioveni II
7 februarie – FC Argeș – Chindia Târgoviște
28 ianuarie – adversar nestabilit
10 februarie – FC Argeș – Petrolul Ploiești
14 februarie – Metaloglobus București – FC Argeș
17 februarie – adversar nestabilit (deplasare)

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 04 Jan. 2018, 15:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă