Amical pe „Milcovul” fără emoții pentru Dunărea

08 Aug. 2012, 23:36 Pregătiri, amicale
Amical pe

Echipa de fotbal CSM Focșani a pierdut astăzi, 1-6 (1-5) cel mai tare test de verificare disputat pe teren propriu împotriva unei grupări din eșalonul secund al fotbalului românesc, Dunărea Galați, o altă formație din România care se confruntă cu probleme financiare.

Focșănenii, antrenați de Adrian Toma și Aurel Pastia au intrat în teren timorați și speriați de adversarii pe care i-au avut în față, și, după numai 13 minute, Dunărea Galați conducea deja cu 4-0, după golurile marcate de Enache (8, 10 și 13) și Cristescu (11), reușite ale gălățenilor care au venit pe fondul unor gafe ale apărării echipei de pe Milcov. Până la pauză, au mai punctat Chelaru (26) pentru gălățeni și Bucătaru (42) pentru CSM, golul focșănenilor fiind marcat dintr-o lovitură de pedeapsă scoasă de Pasăre.

În actul secund, pe fondul schimbărior efectuate în cele două tabere, fotbaliștii Focșaniului au prins mai mult curaj, au evoluat mai bine și au ratat patru-cinci ocazii mari de gol, dar golul a picat tot în poarta lor, autor Antohi (70).

CSM Focșani a evoluat cu: Borș – Alupei, Vl. Negoiță, Gurguiatu, Stanci – Săpunaru, Bucătaru, Șonțu, Dumitriu – Milea, Pasăre. Au mai intrat pe parcursul jocului portarii Sava și Trifan și jucătorii de câmp Suvac, Stratulat, Mîndrescu, E. Ștefan, V. Toader, Crăciun, Lera, D. Toader, Forcoș, Florea și Corhană. Dunărea Galați s-a bazat pe: Comănescu – Radu, Căldăraru, Hristian – Ghiocel, Cristescu, Cucu, Chiriac, Petrescu – Enache, Chelaru. Au mai intrat: Măstăcan, Asanache, Schwartz, V. Ion, Antohi, Ginghină și Eni. Antrenor: Eugen Baștină.

Sâmbătă, 11 august, adversara grupării de pe Milcov va fi Oțelul II Galați, echipă care este pregătită de fostul tehnician al Focșaniului, Damian Băncilă.

Articol de George DUMITRU

08 Aug. 2012, 23:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă