Amadio vine la consult, Suslak își face bagajele pentru Antalya

07 Feb. 2012, 18:23 Pregătiri, amicale
Amadio vine la consult,** Suslak își face bagajele pentru Antalya

Marți dimineață, utiștii au făcut ultimul antrenament înainte de a pleca spre zările însorite ale Antalyei. Încă odată, „alb-roșii” s-au pregătit pe terenul sintetic acoperit de la Bendea, următoarea ședință de pregătire fiind programtă joi, pe tărâm turcesc. Totuși, arădenii se vor întâlni miercuri dimineața la arena „Francisc Neuman”, însă doar pentru a-și prelua noul echipament Adidas, ce ar trebui să ajungă în orașul nostru marți nopate. Apoi, delegația „textilistă” va lua prânzul și va pleca spre Timișoara pentru a prinde trenul de 15,30 spre București. Din Capitală, „Bătrâna Doamnă” va zbura spre Antalya joi dimineață, la ora 6, o cursă de linie.

Așa cum vă spuneam ieri, Roland Nagy, Dan Stupar și Dan Țapoș au stabilit lotul de jucători ce va efectua cel de-al doilea cantonament al iernii, singurul semn de întrebare fiind în dreptul portarului Remo Amadio. Italianul a suferit o incizie la genunchiul stâng în urmă cu două săptămâni și, de ce le-a comunicat telefonic „oficialilor” arădeni, nu este pregătit să-și reia antrenamentele la capacitate maximă. „Amadio revine din Italia în această seară, îl va consulta un medic, care va da verdictul în cazul său. Dar, sunt șanse foarte mici ca el să vină cu noi în Antalya. Ne pare rău, căci a fost portarul care a terminat turul ca titular și apărase bine, iar acum pierde cea mai prețioasă perioadă a pregătirii deiarnă”, a punctat Giovanni Cantazariti, care-și va însoți echipa în Turcia, ca cel de-al 31-lea membru al delegației.

Așa cum declarase încă de luni, în cazul în care Amadio nu este apt, Roland Nagy îl va include în lot pe Adrian Suslak (foto). „E unul dintre tinerii noștri de perspectivă, a și jucat câetva minute în tur și a făcut-o destul de bine. Merită să facă parte din lotul pentru Antalya, să rămână cât mai aproape de prima echipă”, a punctat „principalul” UTA-ei.

În schimb, alți doi jucători de la „satelit”, Alex Gornic și Dan Raț, rămân sub comanda lui Dorel Mutică și Florin Voinea, în timp ce italianul Caldarola ar putea fi „pasat” celor de la CS Vladimirescu. La mijlocașul Muscă și atacantul Martinescu s-a renunțat defintiv.

Așadar, jucătorii pe care tripleta de tehnicieni Nagy – Stupar – Țapoș contează pe următorii jucători în Antalya: Smaranda, Cioară – portari; Bălan, Calvin, Pocuca, Gligor, Pascariu, Varga, Siminic, Neagu – fundași; Gâlcă, Purece, Ignea, Urosevic, Hidișan, Bucur, Nădăban, Suslak, Cărpinișan – mijlocași; Mara, Capătă, Gallanis, Miron – atacanți. Din delegație mai fac parte directorul administrativ, Dorin Stana, doctorul Florin Voin și maseurii Ștefan Bicsky și Ioan Pantiș. „Bătrâna Doamnă” va reveni la Arad pe 19 februarie, iar șase zile mai târziu are programat meciul de prezentare a lotului pentru retur, împotriva maghiarilor de la Honved.

Sursa: Sport Arad

07 Feb. 2012, 18:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă