Amadio poate rata pregătirea din Antalya, Martinescu este out

06 Feb. 2012, 21:34 Pregătiri, amicale
Amadio poate rata pregătirea din Antalya,** Martinescu este out

În proporție de 99%, Roland Nagy, Dan Stupar și Dan Țapoș știu pe cine vor conta în stagiul de pregătire din Antalya. La această oră, singurul semn de întrebare îl reprezintă starea de sănătate a lui Remo Amadio, care a făcut o incizie la genunchiul stâng în urmă cu două săptămâni și pare să nu fie apt să-și reia antrenamentele la capacitate normală.

„O să luăm legătura cu Remo și, în funcție de ce ne spune el prin medicii care l-au tratat în Italia, vom decide dacă are rost să-l luăm în Turcia. Dacă el nu vine cu noi, o să apelez doar la Samaranda și Cioară la capitolul portari”, ne-a mărturisit Dan Țapoș, antrenorul goalkeeperilor din Calea Aurel Vlaicu.

În rest, tehnicienii „textiliștilor” au ideile clare. Tânărul Adrian Suslak merită să prindă lotul pentru Antalya, dacă Amadio rămâne acasă, însă și așa mai rămân cinci fotbaliști care au încheiat cantonamentul de la Moneasa și nu vor pleca în Turcia. „Raț și Gornic rămân în vederile noastre, dar fiindcă nu intră imediat în planurile noastre, ei se vor antrena cu UTA II în perioada următoare. Așa cum am mai spus, Muscă s-a dovedit a fi prea fragil și nu putem riscă cu el, iar Caldarola nu se ridică nici el la pretențiile noastre. Nici Martinescu nu va veni cu noi în Turcia și asta nu pentru că nu ne-ar fi convins, ci pentru simplu fapt că nu a avut ocazia și timpul să o facă de când a venit la noi. Din păcate, trebuie să facem o alegere rapidă pe postul lui și aceasta este grecul Gallanis”, și-a motivate alegerile Rolland Nagy.

În schimb, din lotul de 23 de jucători deplasat în Antalya vor face parte Norbert Varga și Srdjan Urosevic, fotbaliști care nu au efectuat cantonamentul de la Moneasa. „Sper ca ambii să recupereze timpul pierdut în Turcia și imediat după aceea. Sunt jucători experimentați, de forță, de care cu siguranță avem nevoie în retur”, a mai spus Nagy.

Sursa: Sport Arad

06 Feb. 2012, 21:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă