Alți patru juniori, cooptați în lotul slătinenilor

Marius ANGHEL 09 Jul. 2014, 15:45 Pregătiri, amicale
Alți patru juniori,** cooptați în lotul slătinenilor

După ce în stagiunea trecută mulți dintre juniorii A ai clubului au făcut saltul la divizionara secundă FC Olt, în noul sezon tehnicianul Dan Oprescu mizează tot pe tinerii din propria pepinieră. Alți patru juniori au fost cooptați în lotul echipei mari.

La reunirea lotului divizionarei secunde, au fost prezenți zece juniori ai clubului. Dacă unii dintre ei au debutat la Liga a II-a, în meciurile din play-off disputate în stagiunea ce s-a încheiat, alții bifează în această perioadă primele antrenamente cu echipa aflată sub comanda tehnicianului Dan Oprescu.

Antrenorul echipei de juniori A a clubului FC Olt Slatina, Ionuț Tache, spune că obiectivul este, în continuare,  promovarea jucătorilor la echipa mare. „Ne propunem, la fel ca în sezonul trecut, să dăm cât mai mulți jucători la prima echipă. I-am dat pe Coțofană, Dinu, Rezeanu, iar bucuria cea mai mare este că am dat și un copil născut 97, Adrian Ciurea. Asta ne dorim, să promoveze cât mai mulți jucători la Liga a II-a, iar în plan secund să depășim rezultatele pe care le-am avut sezonul trecut. Avem trei jucători care au terminat junioratul, dar care se vor regăsi pe teren, pentru că sunt în lotul divizionarei secunde. Este vorba despre Covalschi, Perșinaru și Mihai Căpățînă”, a declarat tehnicianul.

Juniorii A dau startul pregătirilor pe 14 iulie

Echipa de juniori A se va reuni, pe terenul III din cadrul Complexului „1 Mai”, în prima zi a săptămânii viitoare. Antrenorul Ionuț Tache spune că lotul va fi definitivat după jocurile de verificare, în primele săptămâni de pregătire fiind așteptați mulți copii în probe.

„Dăm startul pregătirilor pe data de 14 iulie. Nu am stabilit niciun joc amical, pentru că sunt adeptul susținerii meciurilor de verificare înainte cu două săptămâni de începerea campionatului. Până atunci ne punem la punct din punct de vedere fizic. Vor mai veni câțiva copii născuți 97, de la juniori B, pe care trebuie să-i integrăm. Lotul va avea undeva la 20 de jucători. La reunire mai așteptăm câțiva jucători în probe, să-i vedem. Ne interesează să avem concurență pe posturi, pentru că doar așa pot progresa”, a mai spus Ionuț Tache.

Sezonul trecut echipa de juniori A a clubului FC Olt Slatina a reușit să acceadă la Turneul Final, acolo unde a evoluat împotriva celor mai bune echipe din țară.

Juniorii cooptați în lotul divizionarei secunde: Ionuț Ciurea, Cătălin Dinu, Emanoil Rezeanu, Mircea Șcheau, Florin Ștefan, Ionuț Coțofană, Robert Gherghe, Mihai Perșinaru, Ștefan Covalschi, Mihi Căpățînă. Ultimii trei jucători au terminat junioratul, însă au semnat contracte cu divizionara secundă slătineană.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 09 Jul. 2014, 15:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă