ALRO și FCM Alexandria, primii adversari ai Vișinei

27 Dec. 2011, 18:14 Pregătiri, amicale
ALRO și FCM Alexandria,** primii adversari ai Vișinei

Alro Slatina și FCM Alexandria sunt echipele pe care cei de la Sportul Vișina Nouă le vor întâlni în partidele de verificare ale iernii. Formația din sudul județului Olt va disputa meciuri amicale și în cadrul cantonamentului de la Bușteni, dar adversarele nu au fost încă stabilite.

Ultima echipă olteană care va demara antrenamentele în vederea abordării returului de campionat și-a stabilit programul jocurilor pe care le va susține în această iarnă. După reunirea lotului, programată pe 24 ianuarie, și desfășurarea stagiului centralizat, Vișina Nouă va disputa meciuri amicale în compania a două formații din zonă. Elevii antrenorului Marius Stoica vor avea programate partide de verificare și la Bușteni, cu echipe care se vor afla în pregătiri în stațiunea prahoveană.

În această perioadă, oficialii clubului poartă discuții în vederea completării lotului de jucători. La Vișina Nouă sunt așteptați fotbaliști cu vârste sub 21 de ani, pentru a susține probe de joc.

Sportul Vișina Nouă a încheiat turul de campionat pe poziția a opta în clasament, la șapte puncte distanță de liderul seriei.

Sursa: Olt TV

27 Dec. 2011, 18:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă