Alro, adversar lejer pentru Mioveni

Mihai Andries 17 Aug. 2013, 23:52 Pregătiri, amicale

CS Mioveni a jucat astăzi primul meci de verificare disputat pe stadionul Nicolae Dobrin. Galben-verzii au jucat în compania colegei de serie, ALRO Slatina. Partida a început perfect pentru argeșeni. În minutul 3, la prima fază de atac, gazdele au deschis scorul prin Cosmin Năstăsie, piteșteanul învingându-l pe Mogoșanu cu o lovitură de cap. Zece minute mai târziu Mogoșanu degajează eronat în Năstăsie iar mingea trece puțin pe lângă poartă.

În minutul 26, Tănasă duce scorul la 2-0 în urma unui șut la colțul lung. Cu un minut înainte de pauză Croitoru se evidențiază la șutul puternic trimis de Bancu, oaspeții ratând ocazia de a înscrie. În repriza secundă galben-verzii au mai înscris de două ori. Mai întâi, în minutul 63 Popescu scapă singur pe partea stângă și saltă mingea peste portar iar în ultima fază a partidei Stan a închis tabela la 4-0 pentru CS Mioveni.

CS Mioveni : Croitoru – Dumitrache, Pasăre, Stoica, Cotigă – Alin Popa, Panait, Răuță, Maziliu – Coca, Tănasă

Au mai jucat: Ciucă – Popescu, Zaharia, Gălan (’83 Marcu), Stan, Oleanu, Boboc, Ayza, Biceanu.

ALRO Slatina: Mogoșanu, Ghiță, Marincău, Gligor, Siminic, Ion Marius, Ignea, Vîlcică, Bancu, Drăghici, N Kongue. 

Au mai jucat: Bugiu, Aghelina, Crușoveanu, Giurcă, Cuedan, Ivănică, Agbleta, Ciobanu, Mihai Căpățână

CS Mioveni va mai efectua două jocuri de verificare în următoarea săptămână. Marți, de la ora 20:00, galben-verzii vor juca pe stadionul Nicolae Dobrin în compania formației SCM Argeșul Pitești iar vineri, elevii lui Iordan Eftimie vor evolua în deplasare cu CS U Craiova.

Articol scris de Andrei ZEVEDEI (sportarges.ro)

Mihai Andries 17 Aug. 2013, 23:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă