ALRO a terminat seria amicalelor cu un egal cu Vișina Nouă

09 Mar. 2012, 16:04 Pregătiri, amicale

Remiză în ultimul amical al pauzei competiționale. Alro a încheiat cu scorul de 0-0 partida disputată pe stadionul „Metalurgistul”, în compania formației de Liga a III-a Sportul Vișina Nouă. Cele mai importante ocazii de a marca ale echipei slătinene au apărut pe finalul întâlnirii.

Ultimul test susținut de aluminiști înaintea returului de campionat a adus o evoluție mai puțin concludentă a elevilor lui Daniel Mogoșanu. Formația din Vișina Nouă a dat o replică bună slătinenilor, iar în prima repriză Aria și Turcin l-au pus la încercare pe goalkeeper-ul Savu cu șuturi din marginea careului. Aluminiștii au amenințat buturile adverse prin Ene, a cărui execuție de la 18 metri s-a dus peste transversală. Partea secundă a adus modificări în teren și reflexul lui Dragu la șutul expediat de Boroban de pe partea dreaptă. Pe finalul jocului, Săceanu, Crăciun și Stoianof puteau modifica tabela, dar portarul oaspeților a avut din nou intervenții salvatoare.

„Principalul” Mogoșanu s-a declarat nemulțumit de rezultatul înregistrat în această întâlnire.

„În multe situații am avut acțiuni de joc, am jucat cu rapiditate, mingea a curs foarte repede, însă la finalizare iar am avut de suferit. Au și și momente în care jocul n-a avut rapiditate, am alternat în aceste două feluri. Cu siguranță, sunt nemulțumit de rezultat. Am avut oportunități de a marca, n-am reușit să facem lucrul ăsta. Intrăm în linie dreaptă și ne așteaptă jocul cu FC Olt, din prima etapă”

Antrenorul celor de la Sportul Vișina Nouă, Marius Stoica, crede că echipa aflată sub comanda sa este pregătită pentru abordarea ultimei jumătăți a sezonului. „Mă interesează aspectul jocului, nu neapărat rezultatul, pentru că sunt până la urmă jocuri amicale. Am vrut să văd cam unde am ajuns cu pregătirea la acest nivel. Sunt bucuros, normal, suntem pregătiți pentru a începe campionatul. Cred că am arătat încă o dată că suntem o echipă bună de nivelul diviziei a treia și sunt mulțumit de jucători”

Cu obiectiv ocuparea unuia dintre locurile trei-patru, Alro Slatina va debuta în returul de campionat în fața propriilor suporteri. Pe stadionul „1 Mai”, echipa locală va întâlni în week-end-ul viitor cealaltă formație a județului, FC Olt.

Alro Slatina: Savu (46 Mecea) – Pasăre, Grosu, Răducu (65 Muscă), Velcovici – Sergiu Popescu (87 Ed. Stoica), Precup (71 Săceanu), Quist (71 Coman), Stancu – Boroiban (71 Stoianof), Ene (71 Crăciun)

Sportul Vișina Nouă: Stancu (46 Dragu) – Grigore, David (46 Militaru), Radu (71 Chelan), Avramescu (46 Mihalache) – Dumbravă (65 Tudor), Turcin, Aria (71 Ivan), Priescu (71 Stănescu) – Glișcă, Rotaru

Text și foto: Olt TV

09 Mar. 2012, 16:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă