Alexa, tranșant după eșecul cu Mama Mia: „Pentru unii, s-a cam terminat”

Alexa, tranșant după eșecul cu Mama Mia:**

Eșecul lui ACS Poli în fața trupei din Becicherecu Mic, scor 0-1, l-a adus pe Dan Alexa la capătul răbdării în privința unor vechi componenți ai echipei. Dan Alexa a subliniat după jocul cu echipa timișeană din C faptul că nu va mai acorda prea multe șanse celor care nu au reușit să se impună. În schimb, „Chirurgul” s-a arătat încântat de jucătorii tineri trimiși în teren, mijlocașul Vlad Dragomir confirmând în mod special că e un jucător pe care se poate baza.

0-1 a fost scorul dintre echipa care pare acum tot mai sigur cea de rezerve a lui ACS Poli pentru noul sezon și Mama Mia, tocmai ieșită din Cupa României, învinsă clar de UTA BD. Rezultatul l-a supărat foarte tare pe Dan Alexa. „Pentru mine lucrurile sunt clare, oboseală neoboseală și Mama Mia a avut meci acum două zle în Cupa României. Pentru mine câștig clar în această partidă sunt jucătorii tineri, Motreanu, Todorov, Vlad Dragomir, jucătorii care încă o dată nu mi-au înșelat încrederea, vor avea mai multe șanse în acest campionat. Pentru unii, le-am spus-o și acum, s-a cam terminat, pentru că nu e vorba doar de evoluția de azi, sunt mai multe. Acum mai sunt două săptămâni, jucăm mâine la Lugoj, unde aștept o reacție, chiar dacă e o stare de oboseală. E una normală, în care trebuie să faci acumulări, sigur că am avut și multe șanse, dar indiferent cu cine jucăm, jucători de 15 sau 35 de ani, nu trebuie să pierdem cu o echipă de Liga a III-a. Pentru mine a fost un amical util”, a declarat Alexa.

„Chirurgul” a anunțat că echipa care va înfrunta FC Caransebeș miercurea viitoare va fi în mare parte cea de bază, cel mai probabil pentru ACS Poli urmează și debutul în Cupă. „De Dragomir sunt foarte mulțumit. Din meciul de azi și de mâine voi face primul 11 pentru meciul cu Caransebeșul. Acel meci e cam ultimul amical”, a precizat antrenorul lui ACS Poli.

Alexa așteaptă mai multe de la restul componenților și a spus că Pedro Henrique va fi ultimul transfer al lui ACS Poli. „Lotul e clar, dar problema e să definitivăm primul 11-14. Pedro Henrique a revenit, sperăm ca în două-trei săptămâni să-l putem folosi, de Stavric sunt foarte mulțumit. Nu e doar problema atacantului, au fost mai multe probleme azi, fiecare a avut șansa lui și au avut-o cu o echipă de Liga a III-a. Dacă era de Divizia A înțelegeam, nu contează penalty sau nu. Am avut două bare, dar asta rămâne. Unii vor mai primi greu șanse. Bineînțeles, echipa e încărcată, echipa va arăta mult mai bine”, a conchis Dan Alexa.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă