Alb-violeții vor în Liga I

03 Feb. 2012, 12:29 Pregătiri, amicale
Alb-violeții** vor în Liga I

Jucătorii echipei FC Argeș se pregătesc cu gândul la un loc în Liga I. Argeșenii se află în momentul de față pe locul 5, dar fiecare antrenament îl fac cu gândul la eventualele dueluri de pe prima scenă a țării cu Steaua, Dinamo sau Rapid. În această promovare cred toți jucătorii, dar și antrenorii argeșenilor.

„Normal că ne gândim la un loc în Liga I. Este șansa noastră pentru că nu suntem departe de locul 3 și nu se știe dacă nu cumva acest loc s-ar putea să te ducă în Liga I. Tot ce trebuie să facem noi este să tratăm cu mare atenție și seriozitate fiecare joc în parte și apoi să vedem unde vom ajunge. Avem nevoie de rezultate foarte bune fiindcă este șansa noastră și cred că jucătorii veniți ne vor ajuta foarte mult în tentativa noastră de a promova”, a declarat Monel Cârstoiu, jucătorul echipei FC Argeș.

Acesta este susținut de către antrenorul argeșenilor, Viorel Dumitrescu, cel care ne-a declarat că speră ca echipa sa să ajungă în Liga I, dar în același timp, subliniază faptul că nu ar fi un capăt de țară dacă această promovare nu ar fi realizată. „Obiectivul nostru este să facem cât mai multe puncte și să avem un retur de campionat foarte bun. Multă lume a spus că ne-am depășit cu rezultatele din tur, dar acești copii au un talent incredibil. Sperăm să ajungem și noi în prima divizie pentru că avem un culoar extraordinar, dar în același timp, nu ar fi o tragedie, dacă nu am realiza acest lucru, pentru că nimeni nu ne-a obligat în acest sens”, a declarat Viorel Dumitrescu, antrenorul principal al echipei FC Argeș.

Sursa: Ziarul Top

03 Feb. 2012, 12:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă