Alb-violeții au intrat la apă

06 Jul. 2012, 15:36 Pregătiri, amicale

Jucătorii echipei FC Argeș au trecut ieri pe la Bazinul Olimpic pentru a face un scurt antrenament, dar și pentru a se răcori după ce s-au pregătit pe terenul 2 din complexul de la stadionul „Nicolae Dobrin” pe o temperatură foarte ridicată. Astfel, Viorel Dumitrescu și-a dus elevii la Bazinul Olimpic acolo unde au stat aproximativ o oră, numai că unii dintre ei nu au fost foarte încântați de ideea intrării în bazin.

Tocmai căpitanul piteștenilor, Monel Cârstoiu, a fost cel ce s-a ferit de o intrare în apă pentru că nu stăpânește prea bine tainele înotului și frica de apă l-a ținut departe de bazin. Dacă Monel Cârstoiu nu a fost prea încântat de situație, nu același lucru se poate spune și de restul jucătorilor, pentru că Ciprian Negoiță, Dănuț Ivănică, Roland Stănescu sau Leonard Manole, parcă au fost în mediul lor la bazin.

Ciprian Negoiță a gustat din plin antrenamentul

Unul dintre jucătorii care s-a simțit cel mai bine la acest antrenament a fost Ciprian Negoiță. Fundașul central al piteștenilor a spus că ideea unui antrenament la Bazinul Olimpic nu este deloc una rea. „A fost un antrenament foarte bun pentru noi. Avem parte de niște antrenamente dificile pe teren, pentru că este o căldură foarte mare și ne consumă din plin. Eu, unul m-am simțit chiar foarte bine și sunt de acord să mai avem parte de asemenea antrenamente, pentru că se mai îmbină plăcutul cu utilul și în plus, am observat că mai multe echipe din campionatul nostru merg pe ideea unor antrenamente la bazin”, ne-a mărturisit jucătorul echipei FC Argeș, Ciprian Negoiță.

Viorel Dumitrescu își va mai duce jucătorii la bazin

Tehnicianul echipei FC Argeș, Viorel Dumitrescu, a fost și el încântat de modul în care au decurs lucrurile la Bazinul Olimpic și spune că își va mai aduce jucătorii la bazin pentru a efectua mici antrenamente. „A fost un antrenament reușit pentru noi. Jucătorii s-au refăcut și ei după niște antrenamente epuizante pentru că după cum vedeți și dumneavoastră sunt niște temperaturi foarte ridicate afară. O să mai efectuăm niște antrenamente la bazin, o să venim și vineri și marți. Este o bună ocazie să se refacă și jucătorii după ceea ce facem pe teren”, a punctat Viorel Dumitrescu, antrenorul principal al echipei FC Argeș.

Iuliu Berca a stat cu ochii pe fotbaliști

La antrenamentul jucătorilor echipei FC Argeș a stat atent și antrenorul coordonator al secției de înot de la CSM Pitești, Iuliu Berca. Acesta a urmărit cu atenție antrenamentul acestora, decla-rând: „Sunt niște sportivi în adevăratul sens al cuvântului. Chiar arată a sportivi, majoritatea având un fizic care îi recomandă pentru a juca fotbal. Este normal că nu stăpânesc ei chiar foarte bine totul și este normal să nu înoate la fel de bine ca noi, la fel de bine cum nici noi nu putem juca fotbal la fel de bine ca ei. Pe sportivii care încă nu știu să înoate, noi îi așteptăm la inițiere la secția de înot.”

Sursa: FC Argeș

06 Jul. 2012, 15:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă