Alarmă în dreptul lui Piț. Mijlocașul a părăsit terenul după numai un sfert de oră

Marius ANGHEL 04 Feb. 2015, 19:09 Pregătiri, amicale

Adrian Piț a părăsit terenul după ce trecuse numai un sfert de oră din amicalul cu ACS Poli, scor 0-0. Mijlocașul echipei UTA Bătrâna Doamnă a acuzat dureri la picior și n-a mai putut continua, verdictul la prima vedere părând să fie întindere.

Piț a fost consolat de arbitrul Emil Arsa, nevoit și el să cedeze locul datorită aceluiași gen de afecțiune: „Noi, cei valoroși, ieșim primii!”.

Utistul urmează să meargă la un control. „Aștept să vorbesc cu Zsolt Nagy (n.r. medicul UTA-ei) să vedem exact problema. A tras de el în pregătiri și în celelalte jocuri”, a spus antrenorul Roli Nagy.

Apărătorul Răzvan Blănaru a acuzat dureri la genunchi înaintea meciului și a fost menajat.

UTA are preparator fizic cu trecut în Il Calcio!

Înaintea meciului cu Poli, team-managerul Codru Grădinariu l-a prezentat pe noul preparator fizic al UTA-ei. Marius Bortiș are 35 de ani și a activat câțiva ani buni la Academia clubului Brescia Calcio, gruparea ridicată de Mircea Lucescu până în Serie A în anii 90. La „rândunele” jucau pe atunci Hagi, Lupu, Sabău, Mateuț sau Răducioiu, dar și italienii Ganz și Pirlo!

„Am fost la Brescia cinci ani, iar în România, până în această iarnă, am fost la Săgeata Năvodari. Se știu problemele de acolo, nu mai insist. E încă devreme să spun cum stau lucrurile în privința UTA-ei, dar sper să facem o treabă bună”, au fost primele cuvinte ale lui Marius Bortiș. Bihorean de loc, el a jucat fotbal la trupa din Beiuș.

„Mai sunt mici detalii de pus la punct, dar mi-aș dori să colaborăm. De când am devenit antrenor am considerat util și important să avem în staff și un preparator documentat și bine pregătit. Și-a făcut școala în Italia, a activat în Liga I și II la Năvodari, lucrurile au fost simple. Am avut un feeling pozitiv, și noi și el, să mergem mai departe. Sper să intre în pâine cât mai repede. E pregătit total”, a comentat Roland Nagy.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 04 Feb. 2015, 19:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă