ACS Șirineasa s-a reunit la Dăești și încă nu știe dacă se mută la Râmnicu Vâlcea și ce antrenor va avea. Primele transferuri realizate de vâlceni

ACS Șirineasa s-a reunit la Dăești și încă nu știe dacă se mută la Râmnicu Vâlcea și ce antrenor va avea.** Primele transferuri realizate de vâlceni

Echipa preluată de Nicolae Sarcină, ACS Șirineasa s-a reunit ieri, la baza sportivă din Dăești, acolo unde a efectuat primul antrenament din această vară.
Sub îndrumarea tehnicianului care a condus Șirineasa și sezonul trecut trecut, Gabi Mangalagiu (foto), au venit șapte jucători din vechiul lot, majoritatea lor fiind juniori: Teodorescu, Chiripuș, Horumbă, Tisoaica, B.Popescu, Tănăsescu și Lăzărescu. La reunire au fost și patru jucători noi, Florian Pîrvu (ex Metalul Reșița), Lucian Iordache (ex Posada Perișani), Octavian Vasile (ex Metalul Reșița) și Ovidiu Popescu (ex Atletic Bradu), primii trei având deja contractele semnate.

Alți trei jucători noi, care au semnat deja acorduri cu clubul urmează să ajungă la antrenamentul de diseară: Marian Anghelina, Leonard Manole (ambii de la SCM Pitești) și Daniel Cocină (ex Național Sebiș).

Din vechiul lot au părăsit deja echipa mijlocașul central Ghiță Constantinescu (CSA Steaua) și Marian Ion (Metaloglobus), iar ceilați seniori așteaptă încă să vadă dacă vor fi păstrați său nu în lot.

Noul patron, Nicolae Sarcină, caută în continuare un antrenor principal cu nume sonor, având mai multe variante, iar în paralel continuă dicuțiile la primăria Râmnicu Vâlcea pentru închirierea bazei sportive din Zăvoi. În cazul în care nu vor fi finalizate negocierile de la ărimăria Vâlcea, echipa va juca la Dăești. Deși ambițiile noului patron sunt mari și obiectivul pentru viitorul sezon este promovarea, lotul care se pregătește la Dăești este deocamdată foarte subțire din punct de vedere numeric și valoric, iar șansele găsirii unor fotbaliști de calitate scad pe zi ce trece, pentru că au rămas puțini jucători liberi de contract.

ACS Șirineasa s-a înscris la FRF sub aceeași denumire, dar la Judecătorie a depus cerere de modificare a denumirii în Energeticianul Târgu Jiu.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Pe aceeași temă