ACS Poli testează un argentinian ce a jucat în prima ligă din Grecia

24 Aug. 2012, 15:12 Pregătiri, amicale
ACS Poli testează un argentinian** ce a jucat în prima ligă din Grecia

Până când Federația Română de Fotbal va stabili în sfârșit când va începe liga secundă, la Poli meciurile test, dar și „migrările” de jucători continuă. Un argentinian care a jucat în prima ligă din Grecia se pregătește cu formația în alb și negru.

Astfel, jocul de verificare dintre ACS Poli Timișoara și Vulturii Lugoj va avea loc sâmbătă, 25 august, cu începere de la ora 10,00, pe stadionul „Dan Paltinișanu”.

Clubul bănățean anunță că a a sistat negocierile cu jucatorul Andrei Zăgrean din cauza pretențiilor financiare ridicate ale fotbalistului, deși atacantul a spus că nu este vorba de bani…

Încă doi trialiști, unul argentinian

Doi jucători noi se află la antrenamentele coordonate de Valentin Velcea. Este vorba de atacanții Florea Voicu (27 de ani, poate juca și mijlocaș stânga), ultima dată la Unirea Alba Iulia, respectiv Aldo Suarez (argentinian în varsta de 21 ani), legitimat în sezonul trecut la Atromitos (prima liga din Grecia).

Altfel, atacantul Szabolcs Szekely nu participă la antrenamentele echipei. Jucătorul are o infecție la o unghie de la piciorul stâng, medicii recomandându-i un repaus pentru câteva zile.

Sursa: Banat Sport

24 Aug. 2012, 15:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă