ACS Poli și-a stabilit următorii 4 adversari din Antalya!

Marius ANGHEL 25 Jan. 2013, 14:14 Pregătiri, amicale
ACS Poli** și-a stabilit următorii 4 adversari din Antalya!

Timișorenii au anunțat numele a încă patru dintre adversarii pe care-i vor întâlni în stagiul turcesc. Astfel, Khazar Lankaran, Neftchi Baku (ambele Azerbaidjan), FC Magdeburg (Germania, L4) și FC Tobol (Kazahstan) se numără printre echipele care au confirmat că vor juca cu ACS Poli.

Khazar Lankaran a fost colonie românească în sezoanele trecute. În prezent în lotul azerilor, vicecampioni în 2012, se află Adrian Piț și Scarlatache. La conaționala campioană, PFC Neftchi Baku joacă fostul oltean Julius Wobay iar cel mai valoros jucător e chilianul Nicolas Canales, în acest sezon echipa a evoluat într-o grupă din Liga Europa cu Inter, Rubin Kazan și Partizan, a încheiat pe ultimul loc. Tobol Kostanay are și ea jucător provenit din Liga I: sârbul Nemanja Jovanovic (ex-U Cluj, Pandurii).

FC Magdeburg, acum locul 5 în Regionalliga-Noordost, are o tradiție bogată în fotbalul est-german. „Clubul” a reușit în sezonul 1973-74 să câștige Cupa Cupelor după o finală cu AC Milan. Are de asemenea în palmares trei titluri și șapte cupe în RDG. Din păcate, alb-albaștrii au decăzut după „căderea zidului”. La reorganizarea campionatelor echipa s-a confruntat cu greșeli de management, a pierdut jocurile de calificări de tip play-off și a fost repartizată în eșalonul al treilea al Germaniei unite.

ACS Poli va întâlni pe Khazar sâmbătă, 26 ianuarie, iar pe Neftchi patru zile mai târziu. Datele de disputare ale jocurilor cu Magdeburg și Tobol vor fi stabilite curând. În primul amical din Antalya băieții pregătiți de Valentin Velcea au trecut astăzi de Eyupspor (L3, Turcia), scor 1-0.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Marius ANGHEL 25 Jan. 2013, 14:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă