ACS Poli și-a stabilit ultimele două teste ale săptămânii de pregătire în plus de care beneficiază

ACS Poli și-a stabilit ultimele două teste ale săptămânii de pregătire în plus de care beneficiază

ACS Poli și-a stabilit ultimele partide de verificare înaintea restartului în campionat. Liderul Seriei a II-a a Ligii 2 stă în runda a 17-a, dar și-a completat ziua de pauză cu doi adversari. Sâmbătă dimineața o garnitură va întâlni UTA Bătrâna Doamnă, în timp ce restul componenților pregătiți de Dan Alexa vor înfrunta după masă o altă divizionară C, Vulturii Lugoj.

Timișorenii intră în linie dreaptă pentru primul joc oficial din 2015. Pentru alb-negrii acesta va fi pe 7 martie la Oradea cu suferinda FC Bihor. În etapa a XVII-a stau, deoarece Corona s-a retras înainte de începutul sezonului. ACS Poli va disputa însă sâmbăta viitoare două partide amicale. Prima, de la ora 11, împotriva arădenilor de la UTA BD, cu care au remizat alb la Șiria în primele teste. Acest meci va reprezenta și o revenire a lui Szabolcs Szekely, din postura de adversar, pe „Dan Păltinișanu”. Totodată acest meci va fi abordat cu echipa probabilă pentru întâlnirea cu orădenii.

Apoi, tot la Timișoara și în aceeași locație, Alexa își va trimite „rezervele” împotriva conjudețenilor de la Vulturii Lugoj. Meciul e programat la ora 15.

„Chirurgul” nu va avea probleme în a-și „secționa” lotul în două, în condițiile în care după ultimul transfer, cel al lui Robert Elek, acesta numără momentan 30 de jucători.

Bilanț bun în teste

Cu cele două amicale de sâmbătă ACS Poli va încheia o serie de zece partide de pregătire disputate în iarna lui 2015. Bilanțul alb-negrilor e unul pozitiv: cu patru victorii, trei remize – toate fără gol și un singur eșec, acel 0-1 cu Sarajevo în Turcia. Cantonament în care s-au mai obținut două victorii și un egal. Poate cel mai răsunător succes a fost 2-1 cu Oțelul din Liga 1.

Rezultatele din jocurile amicale:

ACS Poli – Șoimii Pâncota 0-0
UTA BD – ACS Poli 0-0
ACS Poli – Național Sebiș 8-0

Antalya

FK Sarajevo (BiH) – ACS Poli 1-0
Oțelul Galați – ACS Poli 1-2
Stara Zagora (BG 2) – ACS Poli 0-3
FK Taraz (KZ) – ACS Poli 0-0

Timișoara

ACS Poli – Olimpia Satu Mare 1-0

Sâmbătă:

ACS Poli – UTA BD (ora 11) și ACS Poli – Vulturii Lugoj (ora 15)

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)

Pe aceeași temă