ACS Poli și-a completat lista de amicale. Cei șase adversari ai noii echipe a lui Răchită

ACS Poli și-a completat lista de amicale.** Cei șase adversari ai noii echipe a lui Răchită

Față de primele meciuri anunțate inițial, ACS Poli și-a mai completat lista de amicale și cu jocuri pentru perioada de pregătire de dinainte și după plecarea în cantonamentul din Antalya. Cât timpse vor pregăti pe plan local, elevii lui Valeriu Răchită vor da piept cu adversari din Liga a 4-a și a 3-a.

După reunirea din 15 ianuarie, primul meci de verificare va fi pe 19, cu Fortuna Becicherecu Mic, liderul din Liga a 4-a Timiș. Apoi, pe 23 ianuarie, urmează alt joc, cu locul 13 din Seria a 4-a a Ligii a 3-a, CSC Ghiroda și Giarmata Vii. În cantonament, alb-violeții vor juca pe 3 februarie cu echipa U23 a rușilor de la Rubin Kazan. Apoi, pe 5 februarie dau piept cu Leningradets, echipa din liga a treia rusă (PFL), iar pe 7, cu Dnipor 1, echipă înființată în 2007 și care joacă în liga secundă din Ucraina.

După revenirea din Antalya, ACS Poli va juca cu o săptămână înainte de reluarea campionatului un meci cu ACS Dumbrăvița, locul 4 în Seria a 4-a a Ligii a 3-a.

Pentru partidele din țară, locațiile și orele urmează să fie stabilite ulterior și în funcție de starea terenurilor din Timișoara și comunele învecinate. În prima rundă din 2019 a campionatului Ligii 2, ACS Poli va primi vizita Ripensiei pe Electrica, în jurul datei de 23 februarie.

Articol scris de Anda DELIU

 

Pe aceeași temă