ACS Poli și-a „bătut în cuie” primele trei teste. Bărbuț revine abia luni

ACS Poli și-a

ACS Poli va disputa primele trei partide de pregătire din această vară în următoarele 15 zile. Timișorenii întâlnesc mâine pe Millenium Giarmata, iar mai apoi vor evolua împotriva echipelor Ripensia și Bekecsaba 1912 Elore. 

Jocul cu divizionara C din Giarmata începe mâine, de la ora 10, și se va disputa pe terenul 1 din Complexul Sportiv „Dan Păltinișanu”. Peste o săptămână, sâmbătă, 19 iulie, de la ora 18.30, ACS Poli va înfrunta concitadina FC Ripensia Timișoara pe arena „Electrica” pentru apărarea trofeului simbolic câștigat anul trecut cu ocazia Zilelor Cartierului Fabric.

În fine, pe 26 iulie, ACS Poli se va deplasa în Ungaria pentru a-i întâlni pe alb-violeții de la Bekecsaba 1912 Elore din eșalonul secund al țării vecine, jocul va începe la ora locală 12.

Bărbuț, singurul cu probleme medicale

Singura absență din actualul lot al timișorenilor din Liga a II-a a va fi mâine la jocul cu Millenium cea a lui Cristi Bărbuț. Mijlocașul de 19 ani a suferit o leziuna la mușchii inghinali și va reveni luni la pregătirea normală.

După jocul de mâine e de așteptat ca președintele lui ACS Poli, Ioan Timofte, să ofere mai multe detalii legate de situația echipei, atât în ceea ce privește conducerea, cât și lotul de jucători.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă