ACS Poli își încheie rapid vacanța. Luni se reunește pentru Liga 1 fără mari noutăți în lot

ACS Poli își încheie rapid vacanța.** Luni se reunește pentru Liga 1 fără mari noutăți în lot

ACS Poli nu a avut prea mult timp de vacanță în această vară. Timișorenii se vor reuni luni, 8 iunie, în vederea pregătirii ediției 2015-2016 a Ligii 1, care va începe deja pe 11 iulie. Tehnicianul Dan Alexa nu va avea parte de foarte multe noutăți la primul antrenament.

Unii componenți ai echipei s-au bucurat de zece zile libere, primind concediu imediat după jocul cu Mioveni, pentru alții a fost doar o săptămână de pauză. Oricum, toate echipele de prim eșalon trebuie să-și facă planurile mai devreme din cauza noului sistem, asta dacă nu se schimbă ceva chiar luni la adunarea de la LPF.

Bănățenii nu au achiziționat deocamdată oficial niciun jucător. Lotul a suferit însă deja modificări, la reunirea programată devreme, la ora 10 dimineața, nu își vor mai face apariția Bălace, Keita și Rody, care și-au încheiat relațiile contractuale cu clubul. În shimb, ar putea fi prezenți tineri precum Andrei Artean sau Silviu Balaure, reveniți din împrumutul la alte echipe. Cel mai probabil numele grele așteptate pentru Liga 1 își vor face apariția cel târziu în stagiul centralizat, care va fi probabil în Austria în a doua jumătate a lunii.

Un nou antrenor cu portarii

Principala noutate poate fi la nivelul staff-ului tehnic, unde Marius Popa se va alătura Stelei lui Mirel Rădoi. Deși în club se mai află specialiști pe postul liber, precum „Pepu” Țurcaș, Călin Frunză sau chiar Jorge Alvarez, se va aduce un nou antrenor cu portarii care nu a mai avut legătură cu Timișoara până acum.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)

Pe aceeași temă