ACS Poli a suferit, din nou, o înfrângere la limită, de data aceasta contra unei echipe din Kazahstan

Marius ANGHEL 07 Feb. 2019, 18:33 Pregătiri, amicale

ACS Poli a pierdut, scor 2-3, și al treilea meci amical programat în cantonamentul din Antalya, partidă începută cu întârziere din cauza ploii neîntrerupte timp de 12 ore. Adversarii nu au mai fost danezii de la echipa de ligă secundă Fredericia, ci kazahii de la FK Okzhetpes Koksheta, nou-promovată în prima ligă.

Chiar dacă a plouat mult în stațiunea Side, până la urmă, terenul de joc s-a prezentat în condiții bune, conform paginii de Facebook a celor de la ACS Poli. După o primă ocazie ratată de Ghidurea, în minutul 37, timișorenii au deschis scorul. Lorenzo Paramatti, numit căpitan la acest meci, a marcat cu capul, după o centrare din lovitură liberă. În minutul 40, Bîrnoi a ieșit accidentat, iar finalul reprizei a aparținut kazahilor.

În minutul 41, Kosheta a marcat în urma unei faze similare cu cea de la golul bănățenilor. Peste două minute, Bilia a fost deposedat în careu și scorul a devenit 2-1 pentru echipa din Kazahstan, care a avut și un șut în bară înainte de pauză.

La reluarea meciului, Codrea a irosit o ocazie, iar scorul a devenit 3-1 în minutul 58, când Drăghici a pierdut o minge în jumătatea adversă.
Octavian Drăghici și-a mai răscumpărat din greșeală când a marcat pentru 3-2 în minutul 65, cu o lovitură de cap. Până la final, kazahii au mai avut o bară.

ACS Poli: Cr. Avram (Began 46) – Bilia, Paramatti, Ghidurea, Vl. Olteanu (Românu 85) – D. Munteanu (Dav. Pop 46), Codrea – Roulez (Motreanu 46), L. Oprea (Rogoveanu 46), Bîrnoi (Oct. Drăghici 40) – Golda

Următorul amical al alb-violețior va fi sâmbătă, cu ucrainenii de la FC Lvov.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: ACS Poli

Marius ANGHEL 07 Feb. 2019, 18:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă