ACS Poli a plecat în Antalya cu 25 de jucători!

Marius ANGHEL 22 Jan. 2013, 17:00 Pregătiri, amicale
ACS Poli a plecat în Antalya** cu 25 de jucători!

Antrenorul Valentin Velcea i-a cooptat în lotul pentru Turcia și pe juniorii Todorov, Bocșan și Bărbuț. Imediat după antrenamentul de dimineață, timișorenii l-au pezentat pe Petre și apoi s-au urcat direct în autocar pentru a pleca în stagiul centralizat.

Acontarea lui Ovidiu Petre a dus la 25 numărul de jucători care au plecat spre Antalya. Așa cum a promis, antrenorul Valentin Velcea a luat în autocar și trei juniori care nu au apucat încă să debuteze în Liga a II-a. Miodrag Todorov s-a pregătit toată iarna alături de seniori în timp ce Cristian Bocșan și Cristi Bărbuț s-au întors recent din turneul „Roma Caput Mundi”, câștigat alături de România U18. „Sunt jucători din pepiniera proprie, să nu mai zică lumea că nu dăm șanse”, a precizat Valentin Velcea înainte de „îmbarcare”.

Lotul pentru Antalya: Kirev, Coca, Gherasim (portari) – Nohai, Sakir, Șeroni, Petrovic, Miculescu, Marovic, Bocșan, Todorov (fundași)- Goge, Artean, Petre, Dobricean, Trandu, Bălace, Poparadu, Nanu, Bărbuț (mijlocași) – Szekely, Boldea, Enciu, Dina, Boștină (atacanți).

Antalya via București

Deși au plecat de marți dimineață cu autocarul, timișorenii nu ajung direct în Turcia. Vor înnopta în această seară la București apoi vor pleca a doua zi cu avionul către Antalya. Astfel, prima zi de antrenament va fi miercuri. În stagiul centralizat ACS Poli va sta până pe data de 8 februarie, timp în care va disputa și câteva amicale importante. Printre numele preconizate a fi întâlnite sunt ȚSKA Sofia, Zaglebie Lubin și Torpedo Moscova.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Marius ANGHEL 22 Jan. 2013, 17:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă