ACS Poli a mutat pe teren propriu amicalul cu Național Sebiș. Luni se pleacă în Antalya

ACS Poli a mutat pe teren propriu amicalul cu Național Sebiș.** Luni se pleacă în Antalya

ACS Poli va disputa pe teren propriu ultimul test dinaintea plecării în Turcia. Deși inițial jocul cu Național Sebiș a fost stabilit pe terenul echipei din eșalonul imediat inferior, timișorenii au vrut să evite un nou teren greu, dar și oboseala acumulată cu deplasarea. Câțiva jucători de la liderul Seriei a II-a au absentat de-a lungul săptămânii din cauza unor probleme medicale.

După 0-0 în două rânduri, cu Pâncota pe „Colterm” și cu UTA BD la Șiria, timișorenii vor încerca să spargă gheața în partidele de iarnă împotriva Sebișului, liderul Seriei a IV-a. Partida se va juca mâine, de la ora 11, pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

După acest joc elevii lui Dan Alexa se pregătesc de stagiul din Antalya, în care se va pleca luni via Belgrad. Lupta pe unele posturi e mare în acest moment deoarece nu toți componenții vor prinde cantonamentul.

Alb-negrii au avut parte și de absențe. Astfel, Pedro Henrique a ratat jocul cu UTA Bătrâna Doamnă din cauza unei răceli, în timp ce Poparadu acuză o gripă. Alți doi jucători de lot, Morariju și Haidău, acuză dureri, primul la coapsă, al doilea la spate.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Pe aceeași temă