ACS Poli a făcut scor cu o echipă de Liga a 6-a, pentru care a jucat și Cristian Daminuță. Alți jucători în teste, printre care și un junior format de Dinamo

ACS Poli a câștigat la scor și al doilea amical al verii, 7-0 cu Electrometal, locul 4 din seria a II-a din Campionatul Municipal Timișoara, Liga a 6-a, echipă din cadrul clubului Galaxy Timișoara, înființat, printre alții, și de Silviu Bălace. Adversarii l-au avut în teren și pe Cristian Daminuță, care nu a putut înscrie însă. La echipa lui Ionel Ganea au mai fost testați Cezar Bosânceanu, Florin Dumbravă, Bogdan Varodi și Mihnea Vlad.

Terenul de antrenament al poliștilor a fost inundat practic de ploaia puternică de sâmbătă dimineața, dar alb-violeții tot au marcat mult. Dorin Codrea a deschis scorul în minutul 12, după care Denis Haruț a marcat în minutul 17. Au urmat două goluri marcate de Octavian Drăghici, iar, până la pauză, Haruț a mai înscris, pentru 5-0. În repriza secundă a marcat camerunezul venit probe, Joel Ikong, dar și Cosmin Bîrnoi.

În repriza secundă, Ganea i-a trimis la adversar pe Fridrich, Pop și Pădurariu, dar și pe Nicolae Jula, un mijlocaș central în teste, care anterior a jucat la Viitorul Caransebeș și CSM Școlar Reșița.

Apar noi jucătorii în teste, alții sunt trimiși să se antreneze separat

Nu au jucat Radu Motreanu și nici Lucian Oprea, accidentați. Nu se regăsesc la prima echipă Alexandru Popovici și Cătălin Doman, trimiși să se antreneze separat. Au fost titulari, dintre cei în teste, Alin Mutu, ultima dată la Oradea, și Mihai Savin, ultima dată la Csikszereda.

Au venit în teste patru fotbaliști: Cezar Bosânceanu (mijlocaș, 20 de ani, ex Foresta Suceava), Florin Dumbravă (fundaș stânga, 23 de ani, ex FC Brașov, Tărlungeni și Sepsi), Bogdan Varodi (mijlocaș stânga, 21 de ani, ex FC Botoșani, Metalurgistul Cugir) și Mihnea Vlad (mjlocaș central, 19 ani, ex Dinamo, Oțelul).

ACS Poli Timișoara: Curileac – Savin, Mutu, Melinte, Podină, Artean, Mrkela, Codrea, Haruț, Velcotă, Drăghici. Au mai jucat: Smaranda, Străuț, Basic, Bocșan, Dumbravă, Daniel Filip, Bîrnoi, Bosânceanu, Varodi, Golda, Contra, Vlad.

ACS Poli va pleca marți în cantonament la Poiana Brașov.

CITEȘTE și: Cristian Daminuță, de la Inter și AC Milan, într-o echipă de Liga a VI-a. Timișoreanul așteaptă oferte din Italia și anticipează o finală de foc la Cupa Mondială

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă