ACS Poli a ajuns în paradisul din Antalya!

Marius ANGHEL 24 Jan. 2013, 17:34 Pregătiri, amicale

Timișorenii au sosit cu bine ieri seară la Titanic Beach Resort Hotel, luxosul stabiliment unde vor fi cazați pe durata stagiului de pregătire din Antalya. Băieții pregătiți de Valentin Velcea vor disputa deja astăzi primul amical, împotriva unei echipe din eșalonul secund al Turciei.

Miercuri, echipa aflată pe locul 2 în seria vestică a Ligii a II-a a decolat de la București și a ajuns în stațiunea aflată pe malul Mediteranei. Timișorenii sunt cazați la „Titanic”, în districtul Lara din Antalya. Stabilimentul e considerat printre cele mai luxoase locuri de cazare din zonă. Siteul tripadvisor.com clasându-l pe locul 12 din 218 hoteluri ale stațiunii în materie de servicii și condiții. O cameră standard aici începe de la 72 de euro pe noapte. Internet wi-fi, televiziunea prin satelit ori balconul cu priveliște la mare se numără printre dotări. Cele mai scumpe sunt camerele Royal Select Villas (400 euro/noapte).

Complexul de cinci stele all-inclusive beneficiază de spa și saună dar și de o adevărată bază sportivă cu terenul de fotbal al „Titanic Football Academy”, bazin de înot și terenuri de tenis.

Bănățenii vor începe de joi seria celor șapte amicale din Antalya. Deși numele adversarelor nu au fost încă confirmate, ACS Poli ar putea întâlni în Turcia echipe precum Torpedo Moscova (Rusia, L2), ȚSKA Sofia sau Bayern Munchen II (Germania, L4). Astăzi de la ora 15 ACS Poli va juca cu o formație din 2.Lig, eșalonul secund din Turcia. Spre deosebire de Banat unde se vor înregistra maximum 6 grade joi, la ora jocului din Antalya, Szabi Szekely și compania vor evolua la circa 18 grade Celsius.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)
Foto: titanic.com.tr

Marius ANGHEL 24 Jan. 2013, 17:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă