Academica Clinceni și CS Afumați au remizat în ultimul amical înainte de reluarea Ligii 2. Vasile Neagu are nemulțumiri în privința programării etapelor

Marius ANGHEL 19 Feb. 2018, 14:47 Pregătiri, amicale

Academica Clinceni și CS Afumați, echipe din Liga 2 despărțite de trei puncte, au ales să joace un amical, una împotriva alteia, în ultimul test înainte de reluarea campionatului. Partida desfășurată sâmbătă, pe terenul 3 al Bazei Sportive Clinceni, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Rezultatul e un plus pentru Clinceni, grupare care în această iarnă și-a schimbat mare parte dintre jucători și va miza de acum înainte pe tineri, în timp ce pentru Afumați e unul surprinzător, având în vedere că stă mai bine în clasament, și-a păstrat lotul și are pretenții la cel puțin locul de baraj.

Cei care au deschis scorul au fost jucătorii de la Academica. În urma unui contraatac, Sabin Moldovan a scăpat singur spre poartă, iar Obretin l-a faultat. Lovitura de pedeapsă a transformat-o cu siguranță Bogdan Barbu.

Avantajul minim al Clinceniului s-a menținut până în repriza secundă. CS Afumați a reușit egalarea după o fază în care Florin Achim a gafat, Vasile Ștefan a scăpat singur cu portarul și a marcat cu un șut puternic la colțul scurt.

Academica Clinceni: Ureche – Fl. Achim, Andr. Răuță, Găină, Dobrescu – Petriș, Bg. Barbu – C. Gheorghe, Pațurcă, Gliga – S. Moldovan
Au mai evoluat: Vâlceanu – Hreniuc, Mih. Șandru, M. Mihai, Al. Popescu, Blejdea, Chitaș
Antrenor: Ilie Poenaru

CS Afumați: Obretin – Onea, Robicek, Patriche, Perju – Rz. Avram, Vl. Tudorache, Vas. Olariu, Vențer – Vas. Ștefan, Buduroi
Au mai evoluat: Marinescu – D. Burlacu, Mitu, Novacek, Ciochină, Buzea, A. Zaharia
Antrenor: Vasile Neagu

Antrenorul Afumațiului, nemulțumit de programarea meciului cu Balotești: „Vrem mai mult respect”

La finalul acestei săptămâni, cele două echipe își vor relua meciurile oficiale. Sâmbătă, de la ora 11:00, Academica va evolua la Șiria cu UTA Arad, în timp ce CS Afumați joacă duminică, de la ora 14:00, pe teren propriu, cu CS Balotești.

Antrenorul Afumațiului e nemulțumit de ora de disputare a partidei cu Balotești. Cum partida va fi televizată de la ora 14:00 de TelekomSport, iar începând cu ora 15:00, pe DigiSport, va începe Dunărea Călărași – AFC Hermannstadt, e clar că jocul dintre primele două clasate va fi mai atractiv, astfel că meciul de la Afumați nu va mai atrage privirile telespectatorilor. Neagu cere mai mult respect din partea celor care programează etapa și ce meciuri vor fi transmise în direct.

„Vrem mai mult respect din partea televiziunilor care transmit aceste partide. Programul este anunțat târziu, iar noi trebuie să schimbăm tot registrul săptămânii. Este important că eșalonul secund se vede la televizor, etapă de etapă, dar dorim să fim și noi consultați atunci când se face calendarul televizărilor”, a spus, citat de IlfovSport, Vasile Neagu.

Foto: PhotoSport

Marius ANGHEL 19 Feb. 2018, 14:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă