Academica Clinceni își reia antrenamentele de luni. Ilie Poenaru a stabilit patru dintre adversarii din amicale

Marius ANGHEL 09 Jan. 2019, 11:59 Pregătiri, amicale
Academica Clinceni își reia antrenamentele de luni.** Ilie Poenaru a stabilit patru dintre adversarii din amicale

A doua clasată din campionatul Ligii 2 după 21 de etape, Academica Clinceni, își reia pregătirea începând cu săptămâna următoare. Antrenorul Ilie Poenaru a stabilit ca primul antrenament din 2019 să se desfășoare luni, 14 ianuarie.

În cele șase săptămâni de pregătire înainte de reluarea sezonului, Clinceniul se pregătește pe plan local, iar în această perioadă va susține, bineînțeles, și meciuri de verificare. Patru dintre adversarii pe care Răzvan Patriche și compania îi vor întâlni au fost deja stabiliți.

Primul test va avea loc pe 26 ianuarie, cu Carmen, formație care se află pe locul 3 în Liga a 4-a București. Apoi va susține două partide cu echipe din Liga 3. Pe 30 ianuarie joacă împotriva celor de la SC Popești Leordeni (locul 4 în Seria 2), iar pe 2 februarie cu CS Afumați (locul 3 în Seria 2). Pe 6 februarie va desfășura un joc de verificare cu FC Argeș (locul 6 în Liga 2).

„Mai avem cam o săptămână de vacanță. Suntem încă cu bateriile la încărcat, pentru că ne așteaptă un sezon de primăvară interesant și, anticipăm noi, spectaculos. Antrenorul Ilie Poenaru a stabilit deja programul de pregătire până la meciul din etapa a 22, cu Farul Constanța, de pe 23 februarie. Reunirea lotului este programată pentru data de 14 ianuarie. În cele șase săptămâni de pregătire vor fi și câteva jocuri amicale. Academica Clinceni se află pe locul secund în Liga a II-a, peste formațiile Petrolul Ploiești, U Cluj, Chindia Târgoviște și FC Argeș. Lupta pentru podium va fi acerbă, dar vom fi pregătiți să înfruntăm orice adversar”, a anunțat Academica Clinceni pe site-ul oficial.

Marius ANGHEL 09 Jan. 2019, 11:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă