Academica Clinceni a pierdut amicalul cu FCSB. Ilfovenii le-au pus probleme serioase jucătorilor lui Dică în repriza secundă

Marius ANGHEL 05 Sep. 2017, 20:50 Pregătiri, amicale
Academica Clinceni a pierdut amicalul cu FCSB.** Ilfovenii le-au pus probleme serioase jucătorilor lui Dică în repriza secundă

Academica Clinceni a fost, astăzi după amiază, gazda unui amical de lux cu echipa de Liga 1 FCSB, vicecampioana României. Trupa lui Erik Lincar a pierdut jocul test cu 4-0, în prima repriză încasând trei goluri, iar în a doua numai unul.

Vlad Achim, în minutul 29, Constantin Budescu, în minutul 41, Florin Tanase, în minutul 45+1, din penalty, respectiv Harlem Gnohere, în minutul 61, au înscris pentru FCSB în amicalul cu Academica Clinceni. În tribune stadionul din Clinceni au luat loc aproximativ 1200 de persoane.

Nicolae Dică a folosit câte o formulă de echipa în fiecare repriză. În prima parte, echipa a arătat astfel: Stăncioiu – G. Enache, Planic, Bălașa, Momcilovic – Vl. Achim, Junior Morais – Teixeira, Budescu, Fl. Tănase – Alibec (cpt.). În a două parte au intrat pe teren următorii jucători: Andr. Vlad – Pleașcă, Larie, Artur Jorge, L. Filip (cpt.) – Szecui, Ov. Popescu – Golofca, D. Benzar, De Amorim – Gnohere.

Din echipă au lipsit Niță, R. Benzar și Pintilii, care s-au pregătit separat după revenirea de la echipa națională, precum și Nedelcu, Coman și Man, care nu au revenit încă de la echipa națională de tineret.

Erik Lincar a început în formula: Ureche – Gliga, Diaconescu, Groza, Balgiu – Vl. Mihalcea, Bg. Barbu – Al. Văduva, M. Ion, Blejdea – Găină.  Din repriza secundă au mai intrat: Niga – G. Simion, Pulhac, Bg. Matei și Samson.

Cele mai importante ocazii de gol ale ilfovenilor în acest amical s-au consumat în repriza secundă. Barbu a avut două șanse de a înscrie, însă de fiecare dată Andrei Vlad a salvat-o pe FCSB, prima dată dintr-o lovitură liberă, iar a doua oară după un șut din acțiune ce s-ar fi dus sub transversală. Și Găină putea marca cu o lovitură de cap, însă Vlad a respins din nou in extremis.

FCSB s-a pregătit pentru meciul de sâmbătă, de la ora 20:30, de la Ovidiu, cu Viitorul, ce contează pentru etapa a 9-a a Ligii 1. În schimb, Academica Clinceni joacă în campionatul Ligii 2, în etapa a 7-a, sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu cu Foresta Suceava. Ilfovenii sunt în acest moment pe locul, cu 10 puncte, iar Foresta e „lanterna roșie”, cu un punct.

Marius ANGHEL 05 Sep. 2017, 20:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă