Absențe notabile la vizita medicală! Cine mai pleacă de la ACS Poli

Marius ANGHEL 14 Jan. 2013, 13:31 Pregătiri, amicale
Absențe notabile la vizita medicală!** Cine mai pleacă de la ACS Poli

Fotbaliștii pregătiți de Valentin Velcea au efectuat luni dimineața devreme vizita medicală pentru noul an. Dintre vechii componenți au fost și absențe de marcă, precum Cristian Daminuță și Alex Boștină, jucători care vor părăsi probabil pe ACS Poli.

Rând pe rând fotbaliștii timișoreni s-au prezentat pentru viza medicală anuală. Printre cei mai harnici s-au numărat Dobricean, Artean, Bălace, Szekely și Trandu. Jucătorii sârbi au sărbătorit Revelionul pe rit vechi și au venit astfel mai târziu la testele medicale. Mai târziu au sosit și restul jucătorilor experimentați, Nohai și Poparadu, împreună cu membri ai staffului tehnic.

Deși testele de la Policlinica Sportivă nu se compară cu cele efectuate sâmbătă la laboratorul de pe Calea Bogdăneștilor, bicicleta a rămas „durerea” fotbaliștilor. Trezitul de dimineață a fost un alt dușman al jucătorilor. Aceștia au trebuit să dea o probă de urină și una de sânge. După ultima dintre ele fiind asistați medical și de PR-ul Kristina Kmecza cu un pansament bine aplicat.

Daminuță și Anițoiu, ultimele despărțiri

Au fost și jucători care nu s-au prezentat la viză din diferite motive. Dacă Ov. Petre și Petkovski încă nu sunt legitimați, există o listă cu șase jucători care nu s-au prezentat și cel mai probabil nu vor face parte din planurile echipei pentru retur. Dacă Boștină și Iovan și-au manifestat deja dorința de a pleca, Anițoiu și Rogozinaru vor fi probabil împrumutați pentru a avea jocuri în picioare. Un alt nume cu greutate din lot, închizătorul Cristi Daminuță, care s-a declarat public nemulțumit de statutul său la ACS Poli, e și el pe lista cu plecări. Una completată de Cosmin Amarinei, portarul venit de la Recaș.

VEZI o GALERIE FOTO de la vizita medicală

Restul jucătorilor aflați sub comanda lui Valentin Velcea se pregătesc de stagiul din Turcia, unii dintre ei au fost nevoiți să meargă de urgență la Serviciul de Pașapoarte de la mall pentru că au observat că le expiră pașaportul.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Marius ANGHEL 14 Jan. 2013, 13:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă