30 de jucători s-au înscris la trial, patru au fost păstrați! Juventus continuă probele

03 Jul. 2012, 13:43 Pregătiri, amicale
30 de jucători s-au înscris la trial, patru au fost păstrați!** Juventus continuă probele

La startul trialului organizat în această săptămână de Juventus București s-au prezentat nu mai puțin de 30 de jucători, un succes din punctul de vedere al participării. Dat fiind numărul mare de jucători, antrenorul Eugen Trică a fost nevoit să facă deja o primă selecție.

Astfel, programul zilei de luni a fost modificat și, în timp ce jucătorii care se află deja sub contract s-au antrenat sub comanda secundului Dumitru Grigore, cei veniți în probe au fost testați pe terenul central. După câteva exerciții de încălziere, coordonate de preparatorul fizic Ionuț Pungă, au fost alcătuite două echipe și s-a dat drumul la un joc-test.

La final, Eugen Trică le-a mulțumit tuturor pentru prezența la această acțiune și i-a anunțat pe cei patru fotbaliști care vor continua probele să se prezinte la antrenamentele echipei începând de astăzi.

Dat fiind faptul că în această perioadă se desfășoară Bacalaureatul, cei care au examene de susținut și nu au putut participa din acest motiv la trial, pot trimite o solicitare pentru susținerea de probe pe adresa [email protected]. Solicitarea trebuie să conțină următoarele informații despre jucător: numele și prenumele, locul și data nașterii, înălțimea și greutatea, postul, echipele la care a fost legitimat și situația contractuală, adresa de domiciliu și telefonul de contact.

La începutul săptămânii viitoare, lotul pentru sezonul 2012-2013 va fi în mare stabilit. Pregătirea centralizată se va face la sfârșitul lunii într-un cantonament de două săptămâni la Ciuta (Buzău).

Sursa: Juventus București
Foto: SportB.ro

03 Jul. 2012, 13:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă