27 de jucători are CS Mioveni în cantonamentul de la Mogoșoaia. Florin Marin le-a făcut argeșenilor un program riguros de pregătire

Marius ANGHEL 11 Jul. 2017, 15:45 Pregătiri, amicale

CS Mioveni se află de duminică seară în cantonament la Mogoșoaia, stagiul de pregătire centralizată urmând a dura aproape două săptămâni.

Antrenorul Florin Marin a oprit pentru acest cantonament un lot format din 27 de jucători, dintre ei urmând a-i alege până la începerea sezonului pe cei pe care se va baza în noul campionat.

Astfel, din lot fac parte și cei șapte juniori promovați de la echipa a doua a clubului, portarul Sima, fundașii Florin Lazăr, Trașcu, mijlocașii Rareș lazăr, Neacșu, Cioc și atacantul Ivan, dar și mijlocul Ovidiu Comănescu, promovat de la echipa de Juniori Under 19.

De asemenea, la Mogoșiaia au mers și cei patru jucători noi achiziționați în aceast vară: fundașul central Alexandru Ichim, mijlocașii George Pirtea și Cristian Andor și atacantul Daniel Ene.

Cei mai experimentați jucători din actualul lot galben-verde sunt portarul Flavius Croitoru, fundașii Costinel Gugu și Eduard Stoica, mijlocașii Andrei Neagoe și Roberto Ayza și atacanții Mihai Vintilă și Cosmin Năstăsie.

Programul făcut de antrenori în acest cantonament este unul destul de riguros, cu câte două antrenamente pe zi, unul dimineața și altul seara. De sâmbătă, cel mai probabil, echipa va începe și seria meciurilor amicale, datele exacte ale acestora urmând a fi stabilite în aceste zile.

Lotul CS Mioveni prezent în cantonamentul de la Mogoșoaia:

portari:
Flavius Croitoru
Bogdan Preda
Valentin Sima (Mioveni II)

fundași:
Andrei Tirică
Costinel Gugu
Ionuț Burnea
Eduard Stoica
Cătălin Alexe
Alexandru Ichim (FC Brașov)
Florin Lazăr (Mioveni II)
Andrei Trașcu (Mioveni II)

mijlocași:
Roberto Ayza
Andrei Neagoe
Eduard Florescu
Ionuț Rădescu
Ionuț Mîrzeanu
Adrian Iamandi
Cristian Andor (UTA)
George Pirtea (Național Sebiș)
Rareș Lazăr (Mioveni II)
Eduard Neacșu (Mioveni II)
Alexandru Cioc (Mioveni II)
Ovidiu Comănescu (Juniori u 19)

atacanți:
Cosmin Năstăsie
Mihai Vintilă
Daniel Ene (Sepsi Sf. Gheorghe)
Sebastian Ivan (Mioveni II)

Articol scris de Silviu MIHAI (Curierul zilei)

Marius ANGHEL 11 Jul. 2017, 15:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă