25 de „lupi” în haită pentru Antalya! Petrolul a stabilit lotul pentru cantonament. Pe listă apar cele nouă achiziții, alți trei puști, dar a dispărut încă un jucător din vechea „gardă”

Marius ANGHEL 27 Jan. 2019, 15:36 Pregătiri, amicale
25 de

Antrenorul Petrolului a stabilit lotul pe care îl va lua în cantonamentul din Turcia fără să-și mai urmărească jucătorii în amicalul cu Petrolistul Boldești, care ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă, însă care nu s-a mai desfășurat din cauza condițiilor meteo. 25 de fotbaliști va avea Mugurel Cornățeanu la dispoziție, printre care cele nouă transferuri făcute în 2019, dar și trei puști aduși de la Centrul de Copii și Juniori ai clubului. Lista despărțirilor va fi completată cu fundașul Marius Antoche.

Petrolul decolează luni dimineață spre Turcia de la București, la 9:55, iar după o escală la Istanbul va ajunge, în jurul orei 15:30, pe aeroportul din Antalya. Echipa ploieșteană se va caza apoi la Aska Lara Resort & Spa, iar prima ședință de pregătire o va avea în aceeași seară. În acest stagiu de pregătire vor rămâne până pe 9 februarie.

În avionul de Antalya vor urca 25 de jucători, din lot făcând parte și trei dintre cei mai talentați juniori ai clubului, portarul Alex Radu și mijlocașii Mario Bratu și Robert Enache.

Iată lotul complet:

portari: Mirel Bolboașă, Ianoș Brînză, Arpad Tordai, Alex Radu (junior);
jucători câmp: Alberto Olaru, Florin Borța, Lucian Cazan, Sebastian Ghinga, Georgios Sarris, Valentin Țicu, Alexandru Țigănașu, Marius Chindriș, Chrysovalantis Kozoronis, Cristian Pușcaș, Alexandru Saim Tudor, Nini Popescu, Laurențiu Marinescu, Edgar Malakyan, Alexandru Stoica, Cătălin Ștefănescu, Mario Bratu (junior), Robert Enache (junior), Robert Moldoveanu, Bogdan Rusu și Sergiu Arnăutu.

Jucătorii achiziționați de Petrolul în 2019 sunt: grecii Chrysovalantis Kozoronis (26 ani, mijlocaș defensiv, ex Ergotelis) și Georgios Sarris (29 ani, fundaș central, ex Hamilton Academical), Bogdan Rusu (28 ani, atacant, împrumut de la FC Hermannstadt), Robert Moldoveanu (19 ani, atacant, împrumut de la Dinamo), Alexandru Stoica (21 ani, mijlocaș, împrumut de la Viitorul), Florin Borța (19 ani, fundaș, împrumut de la U Craiova), Ianoș Brînză (20 ani, portar, împrumut de la FC Botoșani) și Cristian Pușcaș (25 de ani, mijlocaș, Dunărea Călărași) și Edgar Malakyan (28 de ani, mijlocaș ofensiv, ex Zhetysu – Kazahstan).

Antoche, ultimul nume care pleacă de la Petrolul

În lotul pentru cantonamentul din Antalya nu a fost luat nici fundașul Marius Antoche (26 de ani), jucător care ridică, astfel, la 13 numărul despărțirilor în această iarnă. Antoche fusese achiziționat de Petrolul în vara lui 2017, când echipa promovase în Liga 3, iar în acest sezon a fost utilizat în doar 8 meciuri.

Petrolul s-a mai despărțit în această iarnă și de Daniel Isvoranu, Cristian Danci, Antonio Cruceru, Alexandru Ciocâlteu, Mihai Ene, Toto Tamuz, Robert Grecu, Florin Plămadă, Claudiu Herea, Jean Prunescu, Mihai Velisar și Andrei Rus, ultimii doi împrumutați la SCM Gloria Buzău, iar Prunescu la Dacia Unirea Brăila.

Trei adversari din cei patru pe care îi va întâlni în amicale, stabiliți

În Antalya, Petrolul va susține și patru jocuri de verificare, după următorul program:

30.01 – FK Belasica (Macedonia, prima ligă)
02.02 – Drita Gjilan (Kosovo, prima ligă)
05.02 – Ansan Greeners (Coreea de Sud, liga a doua)
08.02 – adversar nedesemnat

Testul cu Rotor Volgograd, anunțat într-o primă fază, a căzut, divizionara secundă rusă fiind înlocuită de către FC Drita Gjilan, campioana en-titre din Kosovo, echipă participantă în preliminariile actualei ediții a Ligii Campionilor.

Marius ANGHEL 27 Jan. 2019, 15:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă