25 de jucători au urcat la munte

20 Jul. 2012, 12:54 Pregătiri, amicale
25 de jucători** au urcat la munte

Fotbaliștii de la FC Argeș se află de două zile în cantonament la Sfântu Gheorghe. Piteștenii vor sta la munte până pe 26 iulie și vor disputa un joc de pregătire cu echipa de Liga a III-a CS Voluntari. Antrenorul Viorel Dumitrescu a deplasat la Sfântu Gheorghe un lot de 25 de jucători.

Printre aceștia se află portarul Ionuț Vreme și mijlocașul stânga Cristian Iancu de la Viitorul Dom­­nești, mijlocașul dreapta A­drian Negrea de la Buftea și fostul fot­ba­list al lui CS Mioveni Dan Săn­­­dulescu. Înainte de plecarea în can­tonament, piteștenii s-au des­­părțit pe cale amiabilă de fun­dașii Daniel Ghiță și Adrian Voi­cu, care și-au reziliat înțe­le­ge­­rile pe care le mai aveau cu FC Ar­geș și au devenit jucători liberi. Deși are în lot 25 de jucă­tori, teh­nicianul argeșenilor îi aș­teap­tă și pe alții, spunând că, până la sfârșitul acestui cantona­ment, nu este nimic stabilit în pri­vința unei echipe de bază. Pi­teștenii au pro­­gramate la Sfântu Gheorghe câte două antrena­men­te: unul fi­zic, dimineața, iar ce­lă­lalt, teh­ni­co-tactic, după-amiază.

Se pregătesc cu gimnaștii și atleții

La Sfântu Gheorghe, arge­șe­nii beneficiază de condiții bune de pregătire: „Avem la dispoziție teren de antrenament, sală de sport, sală de forță și bazin de re­facere. La Sfântu Gheorghe mai sunt cazați gimnaști, dar și atleți de la diferite cluburi din ța­ră. Condițiile de cazare, ma­să și pregătire sunt bune. Bă­ieții se comportă bine după pri­mele an­tre­namente, dar să-i ve­dem zi­le­le următoare, când va crește in­tensitatea antrena­men­telor”, a spus administratorul Că­­tălin Bar­bu.

Ghiță și Voicu, liberi de contract

Administratorul lui FC Argeș a explicat și plecărea lui Daniel Ghiță și a lui Adrian Voi­cu: „Ne-am despărțit de comun acord cu cei doi. Am încetat orice relații contrac­tua­le, deși cei doi mai erau sub contract cu noi. Ca să ne încurcăm unii pe alții, ne-am despărțit în condiții amiabile. Nu știu dacă mai au și alte oferte. Pot să plece unde vor, pentru că a­cum sunt jucători liberi”.

Amical cu CS Voluntari

În cantonamentul de la Sfântu Gheorghe, fotbaliștii de la FC Argeș vor disputa și un meci amical. Pe 25 iulie, cu o zi înainte de sfârșitul acestui stagiu de pregătire, jucătorii lui Vio­rel Dumitrescu vor întâlni pe CS Voluntari, echipă de Liga a III-a. După acest meci ami­­cal, alb-violeții vor reveni în localitate, unde își vor continua seria de meciuri amicale.

Sursa: Curierul Zilei

20 Jul. 2012, 12:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă